Monday, August 3, 2009

hampa hatiku~~

Last friday aku ngan dak2 umah gerak KL..naek bas KKKL ke Pudu..sampai Pudu naek due kali train tok gi Shah Alam..


budak saspek H1N1 neh pown ikot skali..
yg penting langkah2 keselamatan perlu diambil kira..;)


amek train nak ke Shah Alam..;)

ari sabtu tu pulak konon2 nak shopping kat sogo r,jalan2 kat time square ngan nak gi lowyat..tp ape la malang sgt ari sabtu tu jalan nak gi Pudu leh plak ditutup..ni sume gare2 demonstrasi ISA kejadah tu r..hancur harapan kitowg nak gi sane..last2 driver decide nak bwk kitowg lepak2 kat Sunway Piramid..seb baek la kitowg enjoy jgak gi sini..tp yang tak tahan tu kne control nafsu shopping le..mane tak nye sane sini sebok SALE..lau ikotkan nafsu shopping neh abeh da duet loan aku bln neh..walau ape pown..duet tetap melayang gak..pg mane??opkos la untuk mencekik..mkn tu penting..kalau tak mkn,cam ne nak round2 satu Sunway Piramid tuh lau tade tenaga..[untuk makluman kami serumah mmg kuat mkn..trime kaseh..haha]..
memandangkan aku ngan si muncet neh teringin sgt nak mkn cheese kek..so kitorg decide nak mkn kat Secret Recipe..and yg laen2 pown ikot jek..hakhak..

ni salah satu mkanan yg kitorg order..nampak sedap bukan??
iyenye mmg sedap pown..haha..;)


ni pulak kenang goreng bersame cheese..haha..;)
[muak seyh mkn mende ni banyak2..]


kegembiraan bile da kekenyangan..;)


lia bersame air cappucino nye..;)


nina bersame ice lemon tea yg sgt masam tuh..;)

pas mkn jalan2,pusing2,gelak2,guling2..kejap je da kul sepuluh..kitowg gerak balek..aduyai..effect pening bile sampai umah tu tak terkate..mcm naek roller coaster kat time square tu hah..walaupown tak dpt men roller coaster kat time square,tp dpt la jgak merasa kat lam kete..ya!
di dalam kereta..sape kate tak leh men roller coaster gne kereta..;)



insan ini lah yg mencipte roller coaster menggunakan kereta..
trime kasey la nabilal oit..
sbb bwk kete cam roller coaster..;)
anda mmg pemandu yg hebat!!


anda juga tak kurang hebatnye lia..;)
[dak shah alam mmg ske bwk kete cam jalan tu bapak depa punye agaknye..kahkah..]

dalam pada hepi2 cam tu pown masih ade lg insan yang hampa..


nabila masih lg terkilan kerana hajatnye untuk ke lowyat tidak kesampaian..
saba ye nabila..besok2 je la kite pg k..haha..;)

2 comments:

p-DaUz :D said...

hihi.
kelakar.
da xde rezeki.
rilek jek k.
:D

joyahLisa said...

takpe2..
len kali leh pg..;P