Thursday, February 4, 2010

hari ini hari yang best jugak la~

haha..amek kaw..entry kali neh tajuk wa kasi panjang ckit..ngeh3~
terase nak citer sal hari ni nye kelas ah..
klaka,seronok,bosan,sengal pown ade..
meh2 la join kepoh2..

KELAS NS

kelas ns ari ni ade sikit bosan ah..siot ah..name aku jek naik..asek aku jek kne soal...heh! agaknye sbb aku leh jwp sume soalan yang die tanye kowt..sbb tu ah asek attack aku jek..haish! so,pas ni lau die tanye aku,aku wat2 bodow jek ah..hahaha..buleh ke?kang bodow btol kang..mengong!
pas tu sir explain sal project..siyesly tak phm sbnanye ape mende project yang kne wat neh..haha..tetibe bg mase sampai selase tok wat proposal..mane ckup oigh! so,decide ngan k.diana sume..pakat nak postpone..jpe la sir..ckp nak postpone..seb baek die okeh jek..bak kate sir ah kan.."saia lbih suke student face to face ngan saia lau nak deal smthng.." yolah tu..

KELAS NC

kelas nc lak..biase ah..ngan sir raqib(bak kate dak2 kelas due ah)..haha..ari ni die aja ade improve ckit ah..ade tulis2 kat white board..lukis2 kat whiteboard[walaupown aku tak bape nak phm lukisan die..adui la]..sejak aku blaja nc neh..aku asek lost jek ah..letc bace dah r laju..slow..aku punye ah gelabah ngan dak2 sblah kang.."weyh2!! da sampai mane nih??"..haha..aku bkn pe..ade rase ckit bosan ah..mule2 jek aku fokus..kang lame2 mule ah aku berangan tah pape..gosip2 ngan k.diana..kutuk2..haha..pas tu menggelabah tak taw da sampai mane..sengal!
last2 kelas tuh..sempat agy blaja nak jd hackers ngan kabir..wahahaha..

KELAS NP

haha..tibe lah kelas yang plg aku ske sem neh..ngan miss yang gile2..klaka jgak r si miss neh..menggelabah..asek lupe je pe yang die da ckp..haha..lau kelas2 smalam blaja pekataan SANGAP ngan kitowg..hari ni pekataan CIBAI lak..rilek jek die sbut pekataan uh dgn muke yang selamber...haaha..mcm2 ah miss neh..kesian lak aku..pd die pekataan tuh biase2 jek ah..tp taw2 jek la dak2 cni sume ade lak yang besopan santun..haha;) die tak taw ah kat cni pekataan tu sume mencarut..cian miss..haha;D
yang dak2 neh pown satu..mentang2 ah miss uh senang dibuli,kowg saje jek bg die pening pale..haha..mlm kang die ckp nak google name 'pompuan' yang diowg dok merapu td..haish..mau tekejut si miss uh lau dpt carik kang..wakaakakaka..;D

KELAS INS

kononnye ah..ari ni sir nak wat kuiz..aku sbnanye tak bace satu mende pown..haha..kire aku redha jek r jwp kuiz kang..pas tu niat nak tiru2 owg sblah..wakaka..dlm ati ni sbnanye harap la sgt kuiz batal..sbb dak kelas due pown kuiz batal sbb soklan bocor..emm..
alhamdulillah ah..sir masuk2 sume da bedebar2 weyh..muke cuak..skali sir ckp.."saia ada berita buruk..saia terpaksa batalkan kuiz ari ni..postpone ari senin kang"..laju jek dak2 neh mengucap.."ALHAMDULILLAH"..adeh la..waakkaka...
ari ni walaupown kelas full..tp aku tak terasa penat sgt ah..sbb ari ni rase enjoy ah pulakk..haha..;D

sekian..;P

2 comments:

rhump-kid said...

best2....tak nak update tiap2 ari ke psl kls nie?

joyahLisa said...

haha
depend on my mood ah..
hehe