Thursday, March 4, 2010

hate all this thing


5

4

3

2

1

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
BODOH!!!!!!!!!!!
DAMN!!!!!!!!!!!!!!!!
ARRGHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aku benci..
aku menyampah..
aku sedih..
langsung tade perasaan ingin senyum skrg..
banyak mende happen skrg..
yang leh wat pale otak aku pening..
Ya Allah..
bile sume ni akan berakhir?
berikan la hamba mu ini gembira untuk seketika..

aku tak taw la..
okeh first.
about loan..
loan lambat masuk..
fine..aku leh accept lg..
bile loan da masuk lak..
kolej tolak lebih2 lak duet kitowg..
wtf!! kowg neh tau halal haram ke tak?
nak amek2 hak org?
kat invois kaw tulis lain..bile duet da kua kaw tolak lebih2..
kaw mmg suke kitowg maki2 kowg kan?
kowg ingat la..kami akan haramkan duet yang korg amek tuh..
tak selamat korg dunia akhirat..muntah darah lah korg ngan duet tuh..cibai!!

aku sedaye upaya nak selamatkan duet aku..
aku nak kuakan dulu sblum kolej amek duet haram tuh..tp tade sape pn nak anta aku..even abah aku sendirik wat bodoh..
pd sape aku nak harap..
lau bank dkt takpe ah..
aku leh jalan kaki oke..
arrgghhh!!!!!!!!!!!!!!

aku rase cam da tade sape lagi kat sekeliling aku..
nothing!!
my syg da la gi camping..
enpon die kne off..
pd sape nk mengadu nasib??
hanya padaMU ku berserah..
sigh~

makin lame aku makin tak phm ngan management kolej..
sampah!!
pakkal jek aku neh da nak abes..
sumpah!
kalau dr dulu aku taw kolej cam ni..
aku takkan jejak kaki kat KOLEJ POLY-TECH MARA BATU PAHAT oke!
this kolej is sucks!!
dgn grad kne tangguh la..
nonsense!
argghh!!!!!!


hanye melihat pd gamba ni..hati aku rase sejuk sikit..nak BIG APPLE!!!!!!!!!!

1 comment:

rhump-kid said...

membenci kolej adalah perkara yang normal untuk student kptm.hahaha