Saturday, May 22, 2010

marathon exam !

NETWORK CABLING

Depan : Dak junior tak knl ah
Kiri : Dinding laa~
Kanan : Kak Sue
Blakang : Aku dok blakang skali la derr

Haha ~ cam biase la..paper NC aku jwp sambil senyum2 jek..ape yang aku bace tak sia2..senang jek la..kompem dpt A..ececeh ~ erk ! walaupown yang part lukis2 tuh tak kompiden betol ke tak..layannnn...

NETWORK PROGRAMMING

Kiri : Kak Miza
Kanan : Siyesly tak ingat..haha
Depan : Nik
Blakang : Miss Janne

Nah ! Paper ni lg wat aku telonjak2 weyh..ape yang aku bace n ape yang aku jwp exercise sume kua..senang aty jek aku isi jwpan..hahha..blagak ek kaw..haha ~ dak2 laki lg la rilek..stgah jam da kua da..mmg senang la ! =)

INTEGRATED NETWORK SERVICES

Depan : Kak Miza
Blakang : Ain
Kanan : Dinding..haha
Kiri : Aain

Ouh ~ mmg tak disangka2..paper yang aku target senang rupenye susah gile bapak..adehh ~ siyesly..bace soklan 1 jek da wat aku nak nangis..pelik tol la..time blaja kat kelas aku phm..rase cam senang..tp asal tah bile time pekse..soklan die ssh cam tuh..huhu ~ redha ngan paper neh..seb baek la coursework okeh =)


MERDEKA !!!!

2 comments:

-=Adi=- said...

pergh..tang paper INS tu..aku setuju giler beb..ko nanges??aku dh rabak kan dh ketas soklan tu...giler vavi susah beb

joyahLisa said...

haha ~ siyesly nak meleleh ayak mate time tuh..yek la..subjek yang kompiden senang jd cam tuh..haha ~ redha jek la ady..=)