Wednesday, October 27, 2010

nonsence !

pesanan awal pihak penaja ye..
bagi mereka yang rasa tak suke setelah membaca post ni..
ade aku kesah ??? sekadar meluahkan ape yang aku rasa..
sekian

^_^

.
.
.
.
.

baling telur busuk
baling tepung
siram air sampah
siram air teh basi
siram air sabun
siram air stokin [ yang ni memang menjijikkan ]
campak ke lopak2 berdekatan
and so on.....

perlu ke nak buat sume ni pada hari jadi seseorang ? wajib ek ? mesti ek ? ape pun memang dah jadi satu kemestian kan untuk buat sume ni kat seseorang time birthday...

sebab ape aku tak suke ? sebab aku geli dengan sume ni..pengotor tawu ! lau telur ngan tepung tuh aku boleh blah lagi la..tapi yang lain-lain tuh siyes pengotor !

yup ! memang aku tak suke dilakukan sedemikian time birthday aku..geli ! jijik ! disgusting ! even kalau birthday member aku sendirik pun..aku lebih suka jadi tukang rakam dari aku join same..and kalau aku join pown takat 2,3 bijik jek..then lari jauh-jauh..aku geli ! kesian pun ada kat member-member kan..and lagi satu payah gile nak ilangkan bau tuh..watehell la !

kalau seseorang tuh dengan rela hati it's okeh la kan..and kalau after that setakat lencun dengan sume tuh takpe la..ini kalau dah sampai tercedera..ape kes ? tak kesian ke ? and korg la kan..siyesly la kan..ade ke yang rela hati nak dibaling dengan sume tuh time birthday ? ade ke ? ouh ~ lau ade tuh memang anda pengotor la kan..sorry to say...

ouh yah..
tiba-tiba nak post pasal ni nape pulak kan?
sebabnye boifren sekarang tengah luka sane sini..tangan,kaki,jari habis sume luka-luka..tulang kering pulak sakit-sakit..akibat daripada perbuatan member-member die sempena birthday beliau hari ni..memang la bukan salah member-member die..boifren terjatuh sendirik akibat melarikan diri dari diorg..siyes la..lau boifren tak cedera aku tak bising-bising pasal hal ni..tp ntah la..nasib baik boifren jenis penyabar and cool..men tadah jek ^_^



p/s : len kali lau nak baling-baling time birthday,baling la mende-mende yang sedap kan..buleh dimakan terus..haha ^_^

2 comments:

❤gadiest ❤ said...

saya pon setuju yunk!!

joyahLisa said...

setuju ? hahaha
gud gud ^_^