Saturday, October 23, 2010

penat tawu !

holla dear blogger..
hdyd?? fine? suda makan? suda tido? suda menjalankan tanggungjawab? suda siapkan ape yang sepatutnya disiapkan? erk? siapkan ape yang sepatutnya disiapkan? okeh..teringat kat report and final report..in progress okeh ! tp tak tawu la kan..apesal bile time nak wat mende alah ni sume..on the spot teros jadi budak pompuan yang lembap,blurr serta pemalas yang amat ! haha ~

siyes la weyh..bulan ni je da berapa kali aku membazir letrik..yelah kan..on lappy pas magrib..continue editing report..then baru buat 2,3 ayat..dah zzzzzzzzzzzz ^_^

sedar2 jek da pukul 2,3 pagi..dah sada tuh bukan reti nak bangun tutup plug,tutup lappy kan..men bia gitu jek and then sambung tido balik..nice ! ^_^

kat opis pulak..wat jugak report tuh..tp sambil menyelam minum air ah..sempat lagi bkk youtube..fb..blogwalking..

at this time sedang gigih and addict jugak la kan ngan this two things ^_^

first,
gigih melihat youtube pasal tutorial wearing shawl..sebok jugak nak cuba style pakai shawl yang latest2 ni kan..haha ~


at this time really2 admire with this style..waiting for the shawl yaww ~ [ order online jek ]

second,
tutorial playing guitar for beginner..hey ! walaupown belum ade my own guitar,tp gigih tawu nak belajar duluk..paham kan kod2 dulu ye ^_^



buleh tak kalau elaun bulan depan nak membazir wat beli gitar kapok satu ^_^
.
.
.
.
.
.


OMG ! colour blend lol ..
ni sebenanye takde keje sesangat..shawl tuh pown curik orang punye..baru beli tp aku yang plesing duluk..actually saje jek nak try pakai shawl cam kat video atas tuh..disebabkan takde jarum peniti,maka begitulah hasilnye ^_^

beliau ni tengah suke sangat ber-video call guna skype beliau..aku yang dekat ngan die pown die sebok nak video call..layan jek la cik yana..ahaks :D

cantik tak die wat style shawl macam kat video tuh ? hehe :)
[ orang len buatkan sebenanye..haha ]

p/s : masih lagi mood excited mahu celebrate birthday si keding <3

2 comments:

yanadiyana said...

hahah cantik nya sye..kuikuikui..

joyahLisa said...

ye..
yana santek.. :p