Thursday, October 14, 2010

s e r a t u s


alhamdulillah...
thanks la kat korg yang sudi jenguk blog aku..terutama yang sebok kepoh2 kat blog aku sambil follow kan...tak lupe jugak pada silent reader..haha..baru tawu la kan..rupenye ramai silent reader blog aku neh..eniway thanks la kan..

dari mulut2 silent reader sume ckp blog aku neh tmpt luahkan perasaan..haha..yup ! mmg betol pun..ape aku rasa , aku share..aku marah , geram , suke , gembira , sedih .. lau aku rajen , aku update la kan .. mcm skarang ni .. dok kat opis tade keje .. bkk la blogger.com .. update cite2 smalam .. da muak la kan ngan facebook jek .. ngahahahaha ^_^

eceh ! ayat2 kat atas neh semacam jek kan .. tetibe nak bagi ucapan .. haha ~
pegi la tgk atas tuh .. alaaa .. kat tempat follower aku tuh .. cube tgk da berape .. pegi la cepat .. miahahaha ^_^

.
.
.
.
.
.
.

da tinguk kan ? haha ~

horeyyyyy !!!
akhirnye .. cukup seratus follower aku kan .. tahniah la pada LEE AH CHAI sebab jadi orang yang bertuah [ bertuah ke ? ]
eh .. ye lah .. jadi follower yang ke SERATUS .. bangge siot ... hahahahaha ~
so LEE .. tahniah la .. hadiahnye ......

" aku doakan kaw semoga sihat sejahtera "

ok kan hadiah aku tuh .. haha ~



p/s : dua tahun menyemai cinta dengan blog .. semakin hari semakin syg dgn blog aku .. haha ~
makin lama makin cantik .. makin sedap mata memandang .. I LOVE YOU MY BLOG ! ^_^



tak saba nak makan ini dengan si keding ^_^

1 comment:

aliza said...

tahniah2..ko x follow aq kew.huhu.
cam sedap jew eskim tuu..banje ar.haha