Thursday, November 25, 2010

entry berunsur hinaan dan makian







assalamualaikum..
niat di hati mau membuta sebenarnya..
tapi apehal la bikin potong punye mood nak tido..
bile tertengok video kat fb..

lately ni banyak video yang di share kat fb yang memalukan kaum wanita..aku ni la sebagai perempuan aku siyes malu gile ngan betina2 cam ni..korg dah kenapa? sanggup nak malukan diri sendiri,bodohkan diri sendirik hanya kerana seorang lelaki..sorry to say la kan..balak2 korg tuh bukan lawa mane pown..muke pecah rumah..yang korg sampai nak tergadai body utk diorg pehal? mak bapak tak aja ke wey betina? mak bapak anta gi skolah korg merempat tepi jalan..ni la jadinye..pompuan yang takde maruah..

korg nak comolot ke,nak terpekik ke lantak korg la kan..tapi please la kan..takyah nak murahkan diri korg dengan melakukannya depan orang ramai..tak malu ke? hantu setan ape da rasuk korg? bile dah korg wat perangai bodoh depan public..maka tak mustahil la kan perbuatan korg tuh jadi perhatian..pas tuh yang tukang tengok sedap2 upload kat fb la kan..tak ke korg tuh da memalukan kaum perempuan..fikir sikit la wey..lau mak bapak korg ade facebook la kan..diorg tgk video korg tuh..siyes memang tak cium bau syurga la korg..tapi tak tau la kalau mak bapak korg sporting gile kan..

siyes tak boleh blah ngan betina yang comolot ngan balak die yang muke pecah rumah tuh..muke kaw tak cam sedap pulak kan..tak taw malu langsung bile depa dok rakam video kaw kan..nampak sgt la wey kaw tuh murah..yang pompuan dok tejerit2 kat dalam train tuh pulak macam kene sampok antu raya..hahaha..lawak la wey..korg cam budak tadika...tak reti nak fikir and tak tau malu..lau cam ni la kan..bila melayu nak maju? asek diperlekehkan jek..jijik di mata orang..thanks la sgt kat betina2 cam ni..go to hell la bullshit !!


p/s : fuhhhh..penat dah maki2 ni..smayang subuh kang mintak supaya diampunkan dosa aku memaki..sekian..

3 comments:

Nurdiana F said...

saban hari makin selesa diorang buat kerja tuh. kadang kadang rasa mual kan. buat depan orang ramai ,ingat diri tu macam artis ke.humangai

Yellow LEOpard said...

hurmm.tau takpe.memalukan betol..1 dunia leh tgk..hish

joyahLisa said...

kak yan : cara mudah untuk jadi femes..adoyai...

yellow leopard : kaum pompuan jugak yang rasa malu kan..