Thursday, November 25, 2010

joyah baik hati







hai tawan-tawannn.....[ ikot tone yus raja lawak ]
hahahahaha...
^_^

alhamdulillah...
makin lama makin rajin untuk update blog...
makin lama makin kerap bukak blogger.com..
makin lama makin kerap blogwalking..
makin lama makin bertambah followers..
makin lama makin bertambah duet tabung nuffnang..haha

disebabkan banyak makin-makin di atas nun..
maka dengan ini..daku rasa nak menghargai semua kawan-kawan..
tak kira la yang jadi silent reader ke..
followers ke..
yang rajin singgah kat shout box ke...
yang rajin bagi komen ke..
yang rajin mengutuk ke..
daku hargai sangat la korang ni..
^_^

maka dengan ini..
aku nak hadiahkan korang award yang tak seberapa..
menandakan aku appreciate sangat korang ni taw..
[ meh cepat sayang joyah ketat-ketat meh..haha ]

FRIENDSHIP AWARD

tapi sebelum tuh korang wajib jawap dua soalan neh..


Soalan :

1. Apa pendapat korang mengenai blog JOYAH ni ?
* kalau korang nak bagi award ni kat orang lain..just tuka jek soalan tuh ganti dengan nama blog korang :)

2. Listkan nama-nama sahabat baik anda .
* list la seberapa banyak yang korang ada..jangan nak malas-malas :)

senang kan?? aku takde nak menyiksa pale hotak korang nak bagi soalan merapu-rapu..
so..jawap la dengan seikhlas hati anda..
^_^

lepas jawap baru boleh amek award ye..
bluwekkkk
:P

anda boleh pilih nak award yang mana..
nak amik dua-dua pown boleh
^_^

award 1


award 2


untuk first tag..
daku mahu memberikan award ini kepada :


p/s : disebabkan aku disable right click kat blog aku..maka dengan ini korang kena guna cara advance ye iaitu ctrl C untuk copy ^_^
sila beritahu di shout mix jika kamu suda menerima awrd ini ye :)

21 comments:

cik ewun said...

lamak terharu saya di buat nye sbb kamu tagged saya org 1stt hehhehe tocehh2

Fakhrur Razi berkata said...

hohohoh thx a lot ;D
amik 2-2 eh? =D

cik ewun said...

terima kasih juga pada awk
blog ini merapatkn kita dari bape nk rapar :)
apreciate that ;D

:"♥Warnida:"♥ said...

joyah...nk ambil 2 2 leh tk:p

joyahLisa said...

achek ewun : sama-sama yayunk :)
fakhrur razi,warnida: amek jek la..dah mention kat situ muleh amek dua2 :)

:"♥Warnida:"♥ said...

almk ni msti kes bca tak abis ni....sempoi 2 2 ambil ^_^
tq joyah

joyahLisa said...

haha..len kali bagi abes bace ye cayunk :)

:"♥Warnida:"♥ said...

hihi sorry yee syg2^_^

Siti Maisarah Zulhaimi said...

tengs!

joyahLisa said...

it's okeh darl :)

black forest said...

kakak, thanks taw utk award tu.
semoga happy berblogging. :)

joyahLisa said...

sama-sama adek :)

Bella said...

wah, bestnye dpt award. thax ya :D

honeysah said...

thanx kak..:)

iRa~" said...

thx joyah!akan amik..:)

joyahLisa said...

bella : welcome dear :)
nica : eheks :D amek ye :)
ira : okeh bebeh :)

syazwani Jaafar said...

akk sy sudh amek awrd trima kaseh :)

joyahLisa said...

most welcome dear :)

Firdaus =) said...

award ek kak?
rajin kaw wat.
thx ek. xsempat la nk bw.
bz memanjang. sori ek :)

joyahLisa said...

kalau free kang buat la eh dik
:)

h A n Y S said...

dear..dah ambil award comel ni.. tQ btw.. ;D