Wednesday, November 10, 2010

tag

assalamualaikum..
selamat awal pagi dear blogger..
hey nisha..ape kaw buat haaa??
suda pukul 2.10 pagi tak tido lagi ni..
mate tak ngantuk la deyyy...

okey..update belog !!
saye telah di'tag' oleh adik junior saye


^_^

mari layan tag dari beliau
^_^

Apa benda yang paling penting dalam hidup kamoo?
ouh..soalan skema ni lagi..
benda ek? bukan org kan?
kalau org suda tentu famil,kawan-kawan serta boifren [ tak tanye tapi aku cakap jek ye ]
kalau benda..opkos la my lovely super cutie lappy ^_^
my cikai handphone..ouh..benda ni la penghubung antara aku dan si keding..miss you keding T_T

Benda yang terakhir kamoo beli guna duit sendiri?
cokelat MARS..haha..
aku beli kat k4 tadi..
guna duit sendiri la kan..haha

Di manakah tempat kamoo ingin melangsungkan perkahwinan dan tema?
kawen ek? hikhik..
nak nikah kat umah jek..
patuh nak tema maroon and black..hamboi..
p/s : eh awk boifren,bile kite nak kawen ek? [ tibe-tibe ]

Adakah kamoo sedang bercinta sekarang?
alaaa..
lagi mawu tanye..mestilah..dengan si keding tuh lah..
hahahaha...



Berapa lama kamoo akan mencintai kekasih kamoo?
for the rest of my life..
cewahhh !!!

Novel/ buku/ majalah yang terakhir kamoo beli?
okeh..jujur cakap..aku kedekut sangat skarang ni nak kuakan duet tok beli bahan bacaan..
even REMAJA yang dulu aku gile2 beli tiap2 bulan,aku da stop beli dah..
hahahaaha..gile kedekot kaw..

Apa nama penuh kamoo?
NOR ANISHA BTE RAMLAN
sedap tak? sedap tak?
^_^

Antara mak dan ayah mana yang kamoo lebih mesra?
mak la..
^_^

Adakah kamoo basuh baju sendiri?
tak..
mesin tolong basuhkan..
time kaseh washing machine
^_^

Bila tarikh lahir kamoo dan kat mana kamoo sambut tahun lepas?
aku sebok nak kua dari perut mak aku 1 Mei 1989..
so sempena kelahiran aku..
mak aku kasi cuti satu dunia time besday aku..
hahahahahha

Bagitahu tiga perkara tentang orang yang tag kamoo?
die junior saye la
die pandai la..penah dapat dekan wooo
die comell
^_^

Blogger yang kamoo nak tag?
sape-sape bace entry ni wajib jawap
^_^

p/s : ade sape-sape nak belanje aku makan mekdi ?

2 comments:

Firdaus =) said...

eee.
xabis2x mekdi jer...
hehehe

joyahLisa said...

ala dik..lame tak makan la..teringin...huhu ~