Friday, November 26, 2010

untuk si bodoh !







babi babi babi babi !!!!!!!!!!!!!
wey betina ! streamyx kat rumah ni bukan lah laju mana wey..
pakej 38 hengget sebulan jek..
kaw jangan la nak menggatal menggedik nak download2 movie bagai...
bodoh la sial !!!!
aku nak bukak blog nak tunggu loading tak macam berjam2 pulak kan...
aku nak bukak home page fb pown lembap nak mati...
dah tak kerja..
tak bayar bil letrik..bil streamyx...
jangan nak lebih la weyyyy....
bodohhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tolong la wey..jangan selfish..
sila faham...stremyx tak laju mana..
please jangan gatal nak download movie ye bongok !






p/s : aku akan memaki sesuka hati kalau aku dah betul-betul geram..sekian..

10 comments:

f a r a h a i n said...

akak :D follow laa blog saye (: hehee ~

Farah And The Fairy World said...

agak2 apa ptt bg pengajaran kt perempua itu???
blog yg comel

-itu gadis- said...

haha..mcm same situasi di rumah sewa aku ;p

Nurdiana F said...

siapa si betina tu joy ?hee

joyahLisa said...

fara : hehe..thanks 4 the compliment..

shishi : haha..aku beron gile la kalau berada dalam situasi camneh..

kak yan : erm ~ my own sibling..takde org lain..

kEchiK ;) said...

sis , hit me back .
bLog yang santek :D

h A n Y S said...

marahnya dia..cool bebeh~
;D

joyahLisa said...

tahnks kechik..hehe..biase jek laa...
:)

hanys ; huhu ~ emosi tgh tak terkawal ni dear :)

Izamir Ridzwan said...

marah bebenor joyah..

joyahLisa said...

IR : haha ~ normal la..
manusia kadang2 beremosi..haha