Sunday, December 5, 2010

anda rasa anda cool ?







yepp !!
saya rasa saya cool..
sebab kipas bukak no 5 weyy..sejukkkk...
saya rasa saya cool..
sebab blog dah dicat warna lembut2..
so rasa cool la bila bukak blog daku kan..
hehe..

so..layak la kan dapat award dari adek ain..
okeh..abaikan statement awal tuh..
adek ain a.k.a black forest telah meng'tag' daku untuk menerima award..
maceh adekk
^_^


eh..ada syarat lah pulak nak terima award ni..meh usha :

1. Buat satu entry dan letak pic award ni dalam entry pas tuh link kan pic ke http://kimicnol2203.blogspot.com.
DONE !

2. Letak award di side bar.
DONE !

3. Jawap dua soalan mudah.
DONE !

i - Apa benda paling cool dalam hidup korang ?
nak jawap makanan boleh tak? makanan adalah benda paling cool bagi aku..
sebabnya makanan dapat memberi kepuasan dalam hidup..
makanan jugak boleh buat aku bahagia..
benda cool yang kedua adalah cool blog..haha..rasa cool bukan bila menikmati cool blog ni
[ ade kaitan ke jawapan aku ni ek? abaikan.. ]

ii - Siapa orang paling cool korang pernah jumpa ?
boifren la..boifren cool plus garang..
dengan boifren bebas untuk bercerita tentang ape saja..
nak bergosip pown dia layan..memang cool lah...
^_^

4. Tag 3 orang blogger ( make sure depa tawu ).
budak botak [ sangat cool menjawap segala persoalan daku ]
yaya [ sangat cool bila berbalas-balas komen di fb ]
wany [ junior daku yang cool ]
DONE !



p/s : rindu nak minum white coffee cool blog T_T

2 comments:

black forest said...

cool blog ada di mana2. kalau rindu, meh kita bekejar ke cool blog. hehe

*ayat skema*

joyahLisa said...

@black forest
haha..
bila time lalu dpn cool blog tuh tak rasa nak beli..
tp bila dah kat rumah terasa nak minom pulokk..
haha