Tuesday, December 7, 2010

annoying facebook






salam satu Malaysia you olzzz...
hari ni daku mahu buat kempen..
kempen anti facebook baru !
hahahaha..

daku tgh emo ni..
sebabnya tak dapat lagi nak cari solution macam mana nak balik semula fb yang asal..
daku menyesal gile tekan butang 'change new profile' tuh..
facebook yang baru nampak serabai..
sume nak thumbnail kan..
kasi tayang bayak2 gamba..adesss...

meh daku nak share ghope fb baru ni..


tak banyak berubah pada home page..
just part atas tuh ada tambahan kalau nak upload pic lebih mudah..


kat part profile yang tak menahan ni..
siyes semak dowhhh..
dgn sume pic tag terpampang di bahagian atas skali tuh..
info pulak berterabur kat belah atas..
untuk relationship status pulak..
amek kaw..siap ade thumbnail lagik..haha
friend list lagi la sedap..sebijik2 die pegi susun berjela2..
sibling pown sama..berjela2 kat belah kiri tuh..semak weyhhh...

skarang ni daku tgh cuba mencari solution macam mana nak kembali pada facebook yang lama..
huhu..

ada sumber2 mengatakan kalau nak kembali pada asal..
deactive fb than aktivekan semula..
nak try la..
^_^

pada yang belum tekan butang ajaib tuh..
please jangan !!!!!
serabut wey....


new facebook profile dah ada promo..
konon lagi cantek la kan..
hampehh !!!







p/s : dpt offer sambung degree part time..nak accept ke tak ek...alahaiiii...

6 comments:

Yellow LEOpard said...

eh..die list semua friends?huhu..memang semak la gitu

Sallehudin Said said...

disokong sepenuhnya ..


http://sallehudinsaid.blogspot.com/2010/12/semakin-sewel-la.html/

joyahLisa said...

@Yellow LEOpard
dia tak list sume..ade la dlm 20 person..
semak jugak la kan..
kalau dah thumbnail sume..

joyahLisa said...

@Sallehudin Said
psst awk...deactive fb awk for 1 day..
after that active balik..
saya punye fb dah kembali normal
:)

ReiKo91 said...

mmg xbest pun..hahaha
dh tgk depa promot ari 2 xlawa pn sbb 2 xtukar..

joyahLisa said...

@ReiKo91
ehh..but dah buleh back to normal...
just deactive jek..
then aktif balik
:)