Friday, December 3, 2010

Bloglarian (something new for blogger)







hey..bertemu lagi..
while blogwalking tadi..ada terjumpa something new about blogger..
this is good for those yang suka sangat blogwalking and malas nak bukak banyak2 tab time blogwalking..
interesting..but if korg pegi page ni nampak serabut sikit..
but owner janji that page akan di perbaiki dari masa ke semasa..
meh join ramai2..
^_^




daku amatlah suka berbelog walking..tipulah kalau korang ckp blogwalking tanpa niat org tuh visit blog kita semula kan..selain tuh daku suka kepoh2 pasal story2 baru dari blogger sekalian..hehe..
[ malas nak kira ada berapa patah perkataan..kalau lebih kira halal lah ye..]

ada few step untuk membolehkan link blog korg termasuk dalam page ni :

1. Letak banner dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com
DONE !!!

2. Lengkapkan slogan " Saya suka blogwalking kerana..." ( tidak lebih dari 30 patah perkataan )
DONE !!!

3. Follow bloglarian.
DONE !!!

4. Tag 3 orang atau lebih rakan.
DONE !!!

5. Sila beritahu rakan yang korg tag melalui komen.
DONE !!!

6. Tinggalkan link post entry anda pada ruangan komen entry ini.
DONE !!!

7. Peserta akan dilistkan dalam Bloglarian mengikut urutan.
OKEY !!!

8. Tiada tarikh tutup buat masa ni.


For more info boleh visit BLOGLARIAN dan PADELBLOG
^_^



p/s : bernas jugak idea owner ni :) good job..

7 comments:

alienelliz said...

alamak!!! kena tag,..hehe thanks ya.hehe =)

joyahLisa said...

join taw awak :)

joyahLisa said...

@alienellizanyway thanks singgah :)

Fakhrur Razi berkata said...

woahhh
cara best nk naikkan traffic nih ;D

sekuk tawa said...

bes ke maen bnda ni

joyahLisa said...

@Fakhrur Razi berkata
haha..positive komen dr kamu..
tapi tuh la..
kalau tgk page tuh still kabut lagi..
but dia akan keep on updating bagi mantopp...

joyahLisa said...

@sekuk tawa
mende ni bukan untuk di main ye awk..
hehe..
:)

try la dulu..
belum apa2 dah pk best ke tak..
:)