Monday, December 13, 2010

entry yang terakhir sebelum mood malas yang bakal tiba untuk hari-hari seterusnya.







hai sekali lagi..
terasa nak update sesuatu la sebelum daku meng'anaktiri'kan blog daku ni..
ni nak habaq mai...



korang pernah tengok tak iklan ini menari-nari di blog joyah satu ketika dulu?
haaaa..
daku dengan rajinnya telah mengisi satu form untuk membolehkan daku mendapat sampel percuma..
dan sampel tersebut sudah sampai ke rumah..
mula2 abg posmen anta surat kat rumah..
mak kata daku dapat kad raya..ape la mak ni..
hehe..



daku belum berkesempatan merasa lagi..
nanti-nanti jek la..
^_^

eh..tak lupa jugak dekat homemade card from kak lin...
daku menang GA from kak lin..
hadiahnya adalah home made card yang dibuat sendiri oleh beliau..
kad sudah selamat sampai ke rumah..
santek sangat...
thanks kak lin..
^_^



okey..disebabkan daku mahu meninggalkan blog buat sementara waktu..
daku nak wish good luck dekat IZAMIR RIDZWAN serta CIK TOM kerana tercalon dalam Blog Pilihan Malaysia 2010..

sape-sape yang nak menabur jasa serta menyokong rakan blogger kita ni..
sila ke sini untuk mengundi...

40 untuk IR
305 untuk CIK TOM

happy mengundi
^_^


p/s : posmen dan pos laju kerap berkunjung ke rumah akibat ke'obsesan' daku shopping online..haha :)

2 comments:

Syafiq Rosli said...

hehe..agak2 nye ape la rasakan

joyahLisa said...

@Syafiq Rosli
tuh la..
macam nestum kut..
hehe..
ada dpt jugak ke?