Thursday, May 28, 2009

:: cube denga ckp saye bleh tak???? ::



gambar ini adalah hiasan semata2..


aduyai..ssh sgt ke nak makan ubat ?da besa pown nak kene membebel suwo mkn ubat ke?
nape la awk ni degil sgt..saye da puas membebel..jgn ske lambatkan makan ubat..tp nape awk degil sgt?

kul 11.30 pm td aku kol die..yek r..asal senyap saje..tak mcj..tak kol..slalu lepas die tlg mak die dlm kul 11 die msti msj or kol akuh..tp ni senyap jewk..aku tak sedap ati aku kol r die..seb baek die angkat..aku tanye r nape snyap jek..leh plak die jwp.."aik,die tu yang senyap.." ..ouh..aku yang diperslahkan..aku senyap sbb aku tau time2 malam slalu die tlg mak die..so aku tak kaco r..aduyai..aku tanye r die kat mane sbb aku dengo ade sore dak kechik chumel..die tak jwp..aku lak yang jwp..aku aci2 teka die ade kat uma imam jage anak die..pdhal aku da tau da..why die tak nak gtau aku tros terang?aku tak marah pown...ok..pasal tu aku maafkan..
n then aku tanye lg.."syg da mam lum?"..die jwp "dah"..ok bgus..pas tu aku tanye lg.."ubat da mkn lum?"..emm..da mule terketak2 nak jwp.."belum"..hah!!!! ni yang wat aku marah..mane aku tak marah..da tau diri awk tu sakit..knape tak nak mkn ubat? fine..awk kate awk makan t..tp sy tak boleh terima awk jwp cam tuh..awk tau tak mkn ubat tu penting bg org yang sakit???? awk tak nak cepat baek ke??? nape awk suke lewatkan mkn ubat?? apelah slhnye lepas mkn awk tros mkn ubat??? so takde la awk nak wat keje dua kali..lau awk mkn ubat terus lepas awk mkn td,kan senang..awk da boleh dok releks..rest..ni tak..why mesti nak lengah2kan?? sy da banyak kali membebel pasal ni..baru je pg td sy membebel kat awk sbb pg td pown awk lambat mkn ubat..ni malam da buat lg??
jgn la degil syg..sy wat sume ni,membebel pown sbb sy syg kat awk sgt2..sy nak awk cpt baek..sy tak nak tgk awk sakit..tlg la hargai ape yang sy buat kat awk ni..sungguh..sy sedih sgt bile awk sakit even awk demam biasa pown..ape lg ni bkn sakit biasa2..sy tau awk pown da bosan denga sy asek membebel jek..but please la syg..this is 4 ur own good jgak..sy tak kire..sy ttp nak membebel gak lau awk still degil cam ni lg..untuk kebaikan awk jgk,syg..

p.s : sorry syg sbb sound kasa td..believe me..this is 4 ur own good jgak=(

1 comment:

:::R A I F A N A::: said...

sabar je la...mereka jarang memahami...