Friday, May 22, 2009

:: percubaan pertama...=) ::

ari neh..
aku mulekan hari kuh dgn bangun di awal pagi..
(nampak sgt slalu bgn lambat)
wakakaka..
whatever!!!
aku bosan..bangun awal pown nak wat pew..
okeh..balek pd citer td..
pukul 9.00 am aku
da bangun(pagi la sgt..)
niat aku nak wat sumthin yang leh meningkatkan lagi prestasi aku dlm bidang masakan..
wakakaka...(ayat tak
ley bla..)
so..aku decide nak wat bendealah ni..
aku sebenanye tak tau pe name 'benda' ni..
aku tau pown dr mak aku sndir
ik..
'die' ala2 mini cuppycakes..
care watnye senang jewk..
sbb tu aku nak try wat..
ni hasilnye setelah aku berhempas pulas..
dr sinki ke dapo gas..dr dapo gas ke meja..dan seterusnya..




sebelum




selepas

tulah hasilnye..
errmm..
for me..mmg tak tak hebat mane..
n tak sehebat yang mak aku wat..
but..
look nice n cute rite huh..
hehehehe...=)
anyway..
mission complete!
shedap weyh...
hahahahaha..=)

2 comments:

p-DaUz :D said...

huhuhu..
kak.
comei ar.
x anta umh pon.
hihihi.
=)
nice.
tgk rupe cute..
mst sedap.
ekekee.

joyah said...

nak anto jauh yunk..
kang ade mase aku watkan lew..