Friday, October 15, 2010

worst day ever

worst day ever..dunno how to describe..tp siyes aku benci dgn hari ni..aku benci dengan segala perasaan hari ni..aku benci sangat situasi kat office hari ni..aku benci keadaan sekarang ni..

am I do the big big and big mistake ? wait..wait..not me but 'US'..what have we done to you ek ? why you treat us like we doesn't exist at the office..sangat tak adil menghukum kami begitu..atas kesalahan kami yang tak seberapa..anda anda dan anda..ketahuilah anda kalau anda berada dlm situasi kami..tension tak tension la kan anda sume..this is not fair..

rasa cam nak wat muke tak tawu malu jek kan..rase nak tego jek cam biasa..rasa cam nak gurau2 cam biasa..but when i'm looking at your face..jelas betul terpancar yang anda memang meluat gile gile tengok muka kami..mcm disgusting sangat kan kami..fine..kami sada kami bodoh..ilmu tak setinggi mana..but we have heart and feelings..

bile dah terbuka hati kamu..tegur2 la kami ye..kami dengan senang hati mahu seperti dulu..tak adil menghukum kami macam ni..

two days fight with my own feeling makes me really2 forgot about our anniversary yang ke 28 bulan kan sayang..i'm so so so sorry..setiap bulan saya tak lupa wish..tp malam td siyes tak ingat langsung..jiwa terlalu kacau dan kusut..


sayang ,
thanks for always be by my side..
i love you since 28 months ago until now and insyaallah forever and ever
^_^

p/s : rasa macam makhluk asing satu mata dari planet pluto yang tiba2 mendarat kecemasan kat office hari ni..so strange T_T

1 comment:

luvly^bunny said...

hope so it will be better..