Sunday, October 17, 2010

seronok lah !

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ^_^
nak sengih lebar2 duluk..happy teramat baru pulang spent time ngan si keding..and rasa puas jugak bile dapat luahkan segala yang menganggu fikiran this few days to him..thanks sebab sudi dengar orang maki2 eh awak..thanks jugak sebab tolong lapkan air mata orang T_T
thanks sayang sebab bawak orang pegi tempat2 yang tenang2 hari ni..hilang jugak rasa kusut orang walaupun sikit..really2 appreciate it ^_^





ouh yah ! thanks jugak sebab belanje orang BASKIN ROBINS eh ^_^


kali ni tak order strawberry cheesecake sebab si keding ckp muak..hehe..so tuka selera kepada cookies and cream ^_^

after that lepak2 kat anjung warisan for dinner..enjoy watching and hearing the angklung man..best la lepak sini..suasana tenang sangat..jakun ek aku ? yelah ! sebab ni baru first time pergi ^_^


si keding buat muke comel yang mintak kene siyum..lalalalala ^_^



si keding buat gaya macho smoke depan aku setelah bertahun - tahun tak smoking ^_^
pas tuh ngadu sakit dada..haha..cian die T_T

p/s : ketenangan hari ini mungkin akan berhenti pada hari esok dan tak mungkin akan bertandang kembali untuk hari lusa dan seterusnya T_T

2 comments:

luvly^bunny said...

awk.. huhuk sy lelez la....
nk gak lorh...
nk dating gak...

joyahLisa said...

ala awk..
t ajak hubby awk pegi deting gak eh..
namau cdeh2 taw :)