Tuesday, November 30, 2010

aku tak suka dia tapi aku suka lagu dia







hah ?? sape-sape ??
mesti soalan first yang korg nak kepoh-kepoh kan..
haha..

meh2 mak story sikit..
mak suke sgt kepoh-kepoh pasal gosip artis malaysia ni..
mak selalu kepoh-kepoh kat abg nara ngan kak izyan ni..
hari ni mak bukak la abg nara tuh..
die post pasal SITI MENGAKU TAK HADIR PERKAHWINAN SAERAH

haa..bagi yang tak tahu..adik siti si saerah yang syok sendirik tuh dah nikah ye..dgn jejaka idaman beliau..nikah secara sederhana di rumah beliau di Kuala Lipis..sederhana ?? ya..walaupun kakak die kayo..yang ado ! haha

sape-sape yang nak tgk pic saerah bersama suami beliau..
sila click


berbalik pada entry abg nara tadi..
mak hanya mampu tersenyum jek nyahh..
haha..
mak baca komen2 dari si polan2 sume tuh sampai abis..
banyak jugak yang mak setuju..
meh..mak sanggup print screen taw nyahh..
komen-komen yang mak suka and setuju..










and ni komen yang mak paling setuju sangat-sangat lah
^_^


setiap orang bebas untuk meluahkan pendapat..
bagi mak..mak sokong komen yang last tuh..
ada betulnya jugak kan..

kalau anda perasan kan..sejak bapak siti ni meninggal..macam2 hal jadi kat family siti ni..yang si saidah anak dah ramai pown sebok nak bercerai..pas tuh terkinja2 seronok dalam cite KATA KAU mak tgk hari tuh..si saerah lagi lah..gedik nak mampuihh..haha

mak nak share gak revolusi selekop siti ni dari lepas die pegi haji
^_^

alhamdulillah..sesuai dengan gelaran datin beliau..walaupun tak tutup sepenuhnya..

hamboi..makin mengganas nampak..sudah mula menayangkan leher beliau yang putih melepak akibat ditepek bedak SimplySiti..haha



nah kaw !!! pesen terbaru..selekop yang hanya menutup sanggul..makin kebelakang nampak cik siti kita ni..ape function selekop tuh ek? tanggal terus lagi okey kot..haha

i love YUNA !!!
[ tibe - tibe ]



p/s : sorry la para peminat siti ye :)

4 comments:

aliza said...

love yuna gak!
ngeh3
x love siti.
x suke!

joyahLisa said...

haha..
kan kan ??
yuna agy besh..
:)

black forest said...

tiba2 masuk yuna lak ?? potong stim betul la akak ni. haha...

btw, i love yuna too ! :D

joyahLisa said...

@black forest
haha..
tah..
mybe bosan asek sebut siti jek..
so penutup kasi nama yuna jugak..
haha
:)