Thursday, December 2, 2010

sayanglahhh kak ina :)







assalamualaikum...
hari ni..eh bukan..semlam la kan..dah pukul 1.42 kot..lately ni update memang pukul 1,2 pagi jek..sbb siang mak tak bagi online..haha..semlam malam abah belanje makan Pizza Extreme Cheesy 6 sempena birthday along..waluwehhh..akhirnya tercapai jugak hajat nak makan mende alah tuh..last time pegi time celebrate mirul got 4A for his UPSR mende alah tuh dah abis..sold out nyahh..stok cheese abis for that day taw...siyes sedap la wey..bagi korg penggemar cheese..memang nikmat wooo...larat tak larat jek la nak melantak banyak2 kan..haha


nahh !! bagi yang belum merasa sila ke Pizza Hut berdekatan and taste it..nyum3 :)
[ merancang untuk makan kali kedua bersama si keding ]

balik dari melantak pizza hut kat bpmall dok borak=borak dgn mak sambil makan kuaci..then on lappy..haha..macam biasa blogger.com first skalik aku bukak diikuti dengan fb..ahaks :D

tgk shoutmix macam biasa..tgk list2 blog yang baru update..singgah sana komen-komen..singgah la kat belog kak ina ni..for your information..kak ina ni siyes kreatif giler la..die wat bisness home made kad...kad2 die design sume kreatif and unik giler dowhh..

tetiba baca new entry dia umumkan pemenang lucky draw for november..eh..ade name aku lahh...for the first time aku join contest,giveaway,luckydraw..aku ter'list' dalam senarai pemenang wooo..happy and sampai la ni sengih jek aku..haha..


haha..see see my name is there :)


ini lah hadiah untuk giveaway tuh..cantik kan kad ni..dah kata dah akak ni kreatif..hehe..suke sangat ^_^

untuk senarai pemenang boleh click sini :)


p/s : lebih bersemangat untuk join ape2 contest,giveaway and lucky draw :)

2 comments:

cik EPAL said...

dah lama gila lah tak makan pizza. huhu

joyahLisa said...

huwaaaaa...cik epal komen entry saye..
bangga siottttt
:)

awk gi la mam pizza ni..
cedap aww..
:)