Thursday, December 2, 2010

saya dikunjungi mereka2 yang famous di arena blogger






salam you ollzzzz..
again and again updating blog..of course lah kan..kalau tak macam mana traffic nak naik kan..orang pown tak sudi singgah kalau tak keep on updating blog..lihat2 itu title..agak poyo kan..realiti weyyy..

nak bangga riak serta takbur sekejap [ astagfirullahalazimm..berdosa wey.. ] tuka cepat ayat tuh !
okey..nak bangga jek..lately ni kerap sgt my blog dikunjungi,dikomen,disapa oleh mereka2 yang boleh dikatakan famous kat arena blogger ni..rata2 semua yang followers dah 500 and above...wahhh..mak bangga sgt nyahhh...makin bersemangat mak nak ber'blogging' ni...

just now cik epal komen my entry..OMG ! cik epal wey...sape2 tak kenal dia..sila2 la pegi kat blog die..her entry is totally sempoi lahh..semalam cik epal ada buat post pasal pesen selekop Dato' Siti..but kesian la kan..ada anonymous tuh cam kena kan cik epal balik..nampak gaya macam peminat susah mati dato' siti yang sentap jek..haha..kemon la..betol ape entry cik epal tuh..jangan la nak compare cik epal ngan dato' siti kan..dato' siti tuh public figure..cik epal pulak baru2 nak femes..tuh pown dlm dunia blogging..so it's not fair lah kan to compare cik epal with that diva..heh !


this pic memang menjadi topik pertikaian terkini..ape jadah la pesen begini..dari smalam blogwalking boleh tahan ramai jugak lah yang buat entry pasal pesen dato' siti yang ni..ape nak jadi daaaa....

second is sis Maria Elena..this girl siyes memang sempoi gile la beb..just watch out her tutorial below..sempoi bukan?? die tak pernah kesah apa org nak kate about her..just be herself..die tak sombong okeh..every komen at facebook dia reply taw..but kalau nak tgk dia komen kat blog tuh payah sikit lah kan..she's don't have time to do that..yeklah..nak loading dari satu blog ke blog lain makan masa jugak..lagi2 kalau blog yang berat giler..haha..betul tak sis?? hehe


tak lupa jugak buat Irine Nadia Marcello yang sudi nak reply komen2 kat entry beliau..blog Irine ni lebih pada fashion yang sopan2 sikit..nice la kan dengan budak cute ni..tipu lah sape2 yang aktif berblogging ni tak kenal budak cute ni..hehe

eh..buat mereka2 yang berada jauh diperantauan pun tak ketinggalan jugak..like Mama Zharfan yang selalu bertuah sebab menang banyak contest serta giveaway serta Mama Iman yang kadang-kadang tinggalkan jejak dekat shout box tuh..hehe..jeles taw tgk pic2 depa yang tgh syok musim snow kat sana..huhu

untuk blog yang bayak bagi info pada daku..Budak Botak yang tak lokek info..

you ollss is really cool yaww..keep on blogging and keep in touch yahh
^_^


p/s : rajin-rajin lah singgah belog daku untuk up traffic..lalalalala ~ [ tak malu punye budak.. ]

6 comments:

Izamir Ridzwan said...

Huhu Irine Nadia Marcello tu pon penah komen entry IR.. dia mmg ramah, Budak botak?? hahah kenal sgt2 tu.. jiran blog

Maria Elena (Zarul) said...

hahaha!! ya betul tu! nak reply kat sorang2 kat blog susah sikit sebab nanti kantoi ngan sebab aduhai, paham2 la sendiri ya! hehehee!! fb senang sikit nak reply. =p

thanx for liking the video!! u keep blogging too k!! =D

joyahLisa said...
This comment has been removed by the author.
joyahLisa said...

IR : ouh yahh?? best kan kalau dpt friend blogger yang tak sombong..hehe

maria : omg !! maria visit my blog..terharuu la..thank you so much babe :)

Mama Zharfan said...

wah..ada nama me kat situ ;)
nanti me letak ur blog in my blog list yer ;)

joyahLisa said...

@Mama Zharfan
hehe :)
thanks kak suzi sbb sudi singgah :)