Friday, November 19, 2010

khas buat tontonan abg askar

assalamualaikum..
ape kabar abg2 askar kat luar sane tuh?
sehat ke bang? camne raya kat hutan,laut,udara ? best tak bang?
tak pe la bang..demi mempertahankan negara..ape salahnye kan bang..hihi

abg bosan ke dok kat hutan,udara ngan laut?
meh2 adik cuba ilangkan bosan abg2 askar sume..
adik bagi cuci2 mata pada abg2 yang rasa da jemu dengan keadaan sekeliling...
tapi abg make sure la akak2 askar tade sekeliling abg sume..
nanti diorg jeles..haha

meh2..adik kasi tayang awek2 askar dari pelbagai negara..
mane la tawu kan..pas tgk gamba2 adik ni abg2 askar sume lagi berkobar2 nak berjuang untuk negara..
and mana lah tawu kalau2 abg askar ni dihantar ke negara orang..
dapat la jumpe awek2 askar ni..
hahahaha

dah2..
layan gambar pulak eh bang
^_^

SERBIA
sempoi tak sempoi awek askar tuh pakai anting2 biru macam nak pegi clubbing
^_^


VIETNAM
awek ni kompem makan biawak,kucing,anjing jugak..yuh yang muke licin bagai tuh..cerah manjang..haha ~

UKRAINE
putih melepaknye awek askar ni..best la kan jadi askar kat tempat sejuk..tade nye muke nak burn kena matahari
^_^

UK
ayu la hai awek askar ni..nape die taknak jadi model ke..pelakon ke..muke cun kak oi..

SWITZERLAND
awek ni pong same..nape takmo jadi model jek..hehe

SWEDEN
alamak awek ni..muke da cun dah..kene cat ijau pulok..haish..rugi la...

SPANISH
awek ni pown same..apsal la tak belakon telenovela jek..

SERBIA
rambut da macam taylor swift dah..buleh pulok la die lepas rambut time berbaris..kalau kat malaysia ni da kene bumping dah sbb selekeh..haha

RUSSIA
walauwehh..awek askar ni siyes tak macam askar..muke lembut gile..sure ke awek ni askar ???

ROMANIA
kalau awek askar kat malaysia cam ni..kompem abg2 askar makin bersemangat..haha

POLAND
cian awk muke cun2 kene conteng-conteng..hehe

NORWAY
suka nya awek ni jadi askar..tetap cun la weyy..

ISRAEL
harap muke cun..kaw ngan askar2 kaw sume hampeh ! kijam nak mampuih..

INDONESIA
skali tgk da cam pertandingan miss world la pulak kan..cantik la weyyy...

GREECE
rambut depa serabai tak pe ke? lau kat mesia kene siput kemas2 weyy..

GERMAN
steady jek awek askar ni
^_^

FRANCE
jgn main2 wey..die bwk trak askar tuh..

FINLAND
hah ! awek ni no komen la..dah cam model dah aku tinguk..
tergoda tak abg2 askar tgk die??
haha ~

ESTONIA
muke cam budak2 skulah lagi awek ni..
baju die pun menggelebeh..
haha

CZECH REPUBLIC
alahai..macam nak melayang jek tgk awek ni..

CHILE
hah ! yang ini memang nampak muke ganas die..memang layak jadi askar
^_^

BELGIUM
tetap cun akak ni walaupun pic candid..alahai...

AUSTRIA
awek ni pegang senpang wei..takot tak ?? haha



amacam abg2 askar sume?
cun tak??
amboi..tak kelip mate pandang..
ala bang..rilek la..kite pown ade gak awek askar...
tak kurang jugak hebatnye..
hehe

MALAYSIA

Malaysia boleh !!!!
^_^



sumer diperolehi dari


psstt : blog dak ni siyes berguna bagi mereka-mereka yang suka amik tahu tentang fakta..do visit his blog kalau ada kelapangan ye
^_^

p/s : macam ade jek abg2 askar nak bace entry aku ni kan..hahaha..whatever..

4 comments:

Nurdiana F said...

haha. betina tu tak boleh belah .wakakkaa

joyahLisa said...

betina mane tuh kak yan?
haha

Nurdiana F said...

adehh.salah entri lah yunk.wakakaka

joyahLisa said...

hahahaha ~
lawak la kak yan neh...