Thursday, November 18, 2010

kaw ingat aku suke kaw yang baru ??

amboi..entry title tak macam bengang pulak kan..
bukan ape..try la bukak myspace.com..
setelah sekian lama tak bukak la kan..
bile bukak aje..jadi blurr kejap..

log in page

home page

new logo..eyeewwww...


eh? apsal serba hitam pulak ni?
mane pegi warna biru-biru ni?
eh? apsal logo da lain?
eh? apsal home die cam ni?
eh? apsal profile aku yang dulu colourful dah jadi black and white?
eh? apsal myspace bosan sgt ni?
eh? siyes buruk la wey myspace skarang..
logo ntah ape-ape..adesss..

lalu dengan pantas nya aku log out myspace..
sekian
^_^

11 comments:

efy said...

bkak mespes je , lappy trus hang ! haha .

joyahLisa said...

taw takpe wey..
adess..
sbb tuh la dengan pantasnye aku log out..
haha

Fakhrur Razi berkata said...

eh kreatif my____ sekarang
hohoho ;P

MissAinia said...

haah kan. loadnya lambat sgt .
dye bnyk tiru fb la.
booo ! hahahaha :D

Nurdiana F said...

MYSPACE dah macam harem jadah.adehh

joyahLisa said...

korang !
one word for myspace..
BOOOOO !!!!!
ngahahahaha :D

black forest said...

sy da lme step out from myspace :P

Yellow LEOpard said...

.macam mane boleh dapat hidayah bukak myspace nih?huhu

joyahLisa said...

haha ~
tade la..
mike2 dok heboh myspace makin annoying..
cube la bukak kan..
skali betol la..
haha

Lia Edwin said...

myspace boring lah..xpernah best..

joyahLisa said...

lia edwin : yup ! tapi tak dinafikan myspace banyak kenangan..hehe :)