Sunday, November 21, 2010

MUSH 1st Giveaway

assalamualaikum..

hari ini hari ahad..
hari ini hari gembira saya..
saya gembira sebab baru meet meet si keding..
oleh sebab saya sedang gembira..
maka saya join giveaway dari cik mush
^_^
* ade kaitan ke?? haha

macam biasa sebelum join ape-ape giveaway atau contest,daku akan tinguk hadiah nya ape..hahahaha..tak gune betol kaw joyah..
wowww !!
ada hadiah topup la [ bagus untuk aku yang kedekut gile nak topup ^_^ ]
ada jugak hadiah pinggan mangkuk [ lau dapat nak bagi kat mak..nak penuhkan gobok pinggan mangkuk mak..haha ]
best ! best !
^_^

okeh..
macam biasa ada syarat-syarat wajib dari cik mush
^_^

1. Buat entry yang bertajuk "MUSH 1st Giveaway" & letakkan gambar ini dan jugak link kan terus ke belog beliau ------> http://www.mushpunyer.blogspot.com
[ SETTLE! ]


2. Letak banner seperti gambar di atas di side bar atau mane-mane saja asalkan beliau boleh nampak dan link kan terus ke -------> http://mushpunyer.blogspot.com/2010/11/mush-1st-giveaway.html
[ SETTLE ! ]

3. Perlu menjadi follower kepada cik mush kite ni serta klik button LIKE di facebook page KUTU PINGGAN MANGKUK
[ SETTLE ! ]

4. Tag 3 orang blogger lain dan make sure diorang tahu.
[ SETTLE ! ]

5. And last skali tinggalkan nama dan link entry penyertaan kat kotak komen entry giveaway ini.
[ SETTLE ! ]

TARIKH TUTUP PENYERTAAN
TEPAT PUKUL 10:00 PM
PADA 15 DISEMBER 2010

Pemenang dipilih secara rawak ye kawan-kawan
^_^

haaaa..
settle sudah syarat-syarat..
meh-meh nak kongsi hadiah ape bakal menanti
^_^

1 x Hadiah Utama
**Topup bernilai
RM30 (jika pengguna postpaid akan di bank in ke akaun anda)
**Replika cawan dari Kutu Pinggan Mangkuk
**Kupon potongan sebanyak
10% untuk pembelian secara tunai segala item yang terdapat di katalog Kutu Pinggan Mangkuk di Facebook

5 x Hadiah Saguhati
**Topup bernilai RM10 (jika pengguna postpaid akan di bank in ke akaun anda)
**Kupon potongan sebanyak
10% untuk pembelian secara tunai segala item yang terdapat di katalog Kutu Pinggan Mangkuk di Facebook

dengan ini saya tag

sekian..
wish me luck
^_^

4 comments:

iRa~" said...

tqsm dear!
nt ira join k

joyahLisa said...

owrite dear :)

mush said...

thanx joyahLisa sudi jOin, semua nama peserta list GA ada di page Giveaway ye...keep in tOuch utk tau perkembangan contest ni ye...TQVM

joyahLisa said...

thanks mush..
hope i'm the lucky one
:)