Thursday, December 9, 2010

award " YOU ARE SWEET BLOGGER LIKE CANDY" yang terabai..maaf black forest..







hey..happy thursday kawan-kawan..
sedang asyik blogwalking..terpandang entry sorang blogger update pasal award beliau..
OMG ! macam pernah tgk award tuh...

ye ! memang tak syak lagi...
aku terlupa untuk update story award from black forest...
maaf dik..akak terlupa sangat-sangat...
mungkin lately ni banyak benda nak fikir dengan sebok memikirkan solution untuk mengembalikan facebook kepada asal...
now i'll update bout your award ye dikk...




eh..dah amek award pulak sebelum mematuhi syarat..
but it's okey..i will do the rules later okey..

the rules is :

1. Jadi follower Nanie ( penganjur award )
DONE !!

2. Tampal award ni dan jgn lupa leave omment dekat shoutbox Nanie.
DONE !!

3. Mesti guna tajuk entry ini = You Are Sweet Blogger Like Candy.
DONE !!

4. Tag 5 blogger lain.




p/s : rasa macam dah lama tak dpt award :)

2 comments:

nurul harnani said...

hai.. thanks sudi tampal award ni.. sy la empunya award ni.. hehe

anyway awk mmg sweet mcm lolipop yg besar ni.. wee~

salam ukhuwah dr nanie..

joyahLisa said...

@nurul harnani
thanks kat awak jugak sebab buat award ni..
you make all bloggers sweet like candy..
hehe
:)