Thursday, December 9, 2010

(contest) Bilangan paling ramai dalam satu gambar







haii...
cik joyah menempel kan lagi diri ini untuk join contest lagi..
ye..cik joyah tak penah putus asa okey..
so far almost 3 years blogging cik joyah baru menang giveaway sekali jek..
contest tak pernah lagi..


banner telah dikepilkan di sini

contest kali ni agak menarik..
terus teringat pic yang diambil time raya lepas..

cik joyah memilih pic 2 di bawah ini :

[ click untuk tubesaran yang sehat ]

[ click untuk tubesaran yang sehat ]


meh cik joyah story serba sedikit tentang pic ni..
pic ni diambil waktu hari raya aidilfitri yang lepas..
ni adalah sebahagian keluarga belah abah..
ye..ada ramai lagi ye..sebab adik beradik abah ada 11 orang..
^_^

ada kekurangan sebenarnya di dalam pic tersebut..
arwah atok dan arwah nenek takde bersama kami..
tapi kami tahu arwah atok dan nenek pasti gembira lihat kami berkumpul ramai begini..
T_T
[ maaf..ter'emo' pulak.. ]

pic ni mungkin tak nampak ramai atau tak cukup ramai..
tapi kemeriahan yang dapat dirasakan waktu ini sama seperti kemeriahan orang ramai yang menyaksikan konsert PARAMORE hari tuh..haha [ tade kaitan.. ]

okey..macam biasa..jom usha syarat-syarat penyertaan :

  1. first, mstila korang ni (blogger) b'wrgangra m'sia only... xkesah sma ada laki ke prmpuan,, korang ley join contest ni... [ DONE ! ]
  2. korang mstila mnjadik follower kpd tuan pnye contest ni dlu... " fathaka "... ley la korang tgok spe pmenang y b'tuah n snang gak tok urusan aku... ;) [ DONE ! ]
  3. korang crikla gambar mne2 yg sesuai, n b'kenaan dgn contest ni,, mne2 gambar yang m'punyai bilangan teramai dlm satu gambar, die lah dianggap pemenang![ DONE ! ]
  4. buatla entry pasal contest ini.. n suka ati korang la nk cerita pasal gambar korang n sertakan sekali berapa bilangan yg ada dlm gambar tersebut... semuanya akan diadili ;)[ DONE ! ]
  5. gambar tersebut mstilah b'kenaan dengan korang,, bukan la korang ambil dri mne2 sumber2 lain... contohnya (gambar atlet malaysia ke ghuang zhou)[ DONE ! ]
  6. lepas korang da setlle,, korang post kan la link entry korang kat comment bwh ni...[ DONE ! ]
  7. pling pnting,, korang jgn lupa amek banner kt ats ni n pada sidebar blog korang... make sure ok, link kan ke entry contest ni....[ DONE ! ]
  8. tarikh tutup contest ni pada: 1 januari 2011.. segala perubahan tarikh akan dimklumkn segera...
  9. hadiah wang tunai bakal menanti anda... segala urusan wang tunai, akan di "bank in" kn ke akaun pemenang....
  10. segala urusan tersebut,, akan diuruskn personal dgn pihak pemenang... sprti butir2 peribadi n number akaun bank.. (maybank,cimb bank & bsn sahaja)
  11. tag la 3 or lebih mmber2 korang tok sertai contest ni,, lgi rmay lgi bgus... ;)[ DONE ! ]
  12. n last,, sebarang pertnyaan... bley la korang mninggalkan jejak n persoalan dlm comment di bwh ni... syukran ats pnglibatan anda...

saya tag :





p/s : rindu arwah atok dan nenek T_T

4 comments:

Tomato Gurl's Life said...

good luck!!

p/s: boleh je nk share tips dpt be tue kat blog ni..salam kenal ye :)

joyahLisa said...

@Tomato Gurl's Life
thanks sis
:)

Izamir Ridzwan said...

yes2, IR byk lgi

http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/12/contest-bilangan-orang-paling-ramai.html

joyahLisa said...

@Izamir Ridzwan
haha..
yelah IR..
awak menang..