Sunday, December 12, 2010

(GA) eqbalzack 2010 Giveaway Contest






selamat pagi lagi sekali untuk 12 Disember 2010..
kali ni IZAMIR RIDZWAN atau lebih senang daku sapa IR telah tag daku untuk join GA from abg eqbalzack..

dah terlanjur bukak blog abg eqbalzack ni..
daku sempat lagi belek2 entry-entry beliau yang terdahulu..
okey..siyes jelous tengok blogger2 yang post picture yang di snap by dslr..
cantik bhai picture2 beliau..



okey la..meh usha syarat-syarat penyertaan :

1. Be my followers.
[ DONE ! ]

2. Tag at least ONE (1) of your followers to let them know about this Giveaway.


[ DONE ! ]

3. Post 'A VERY SIMPLE, SHORT & CREATIVE' entry in your blog under the title :

"eqbalzack 2010 Giveaway Contest"
[ DONE ! ]

4. Entry must be given wholly in Bahasa Malaysia or English language. 'Rojak' also can lah! hehe...
[ DONE ! ]

5. Place the banner below at your sidebar and link the banner to my blog at http://www.eqbalzack.com
* boleh dilihat di sini
[ DONE ! ]

6. Leave your entry link/comment.
[ DONE ! ]
7. And I will pick the best FIVE (5) entry.


hadiah nya merupakan :


Prizes: Upin & Ipin Calender 2011
Number of prizes: 5
Contest Start Date: December 10, 2010 (Friday)
Contest End Date: December 17, 2010 (Friday): 11.59 pm

cool kan hadiah nya..
anyway abg eqbalzack..
saya prefer menulis entry ini dalam bahasa melayu ye..
^_^


p/s : lagi lagi GA :)

8 comments:

eqbalzack said...

thanks join abg eq GA...abg eq dah linkkan ke blog...ok..

eqbalzack said...

thanks join abg eq punya gA...selamat berhujung minggu hannan...

eqbalzack said...

alamak...kan dah silap...nak taip lisa jadi hannan...hehe

Nur Azila Ismail said...

saya pun join . good luck ya :)

joyahLisa said...

@eqbalzack
thanks abg eq
:)

amboi..hannan mane pulak ye..
anyway..
hope i'm the lucky one..
:)

joyahLisa said...

@Nur Azila Ismail
good luck utk zila jugak
:)

Izamir Ridzwan said...

dtg tgk joyah..heheh gud luck

joyahLisa said...

@Izamir Ridzwan
gud luck jugak utk IR
:)