Sunday, December 12, 2010

apa jantina lappy korang ?







happy sunday blogger sekalian...
walawehh..hari ni bukak blog siang lah...
dah bape lame tak online waktu siang kan..

anyway..untuk post kali ni daku maw share satu mende ngan korang..
daku nak kepoh2 bagitau kat korang macam mana nak taw jantina lappy korang..
jantan ke betina ke..
pondan daku tak dpt nak tolong..haha


meh-meh ikot beberapa step ni :

1) Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:
CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

2) Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti). save as = love u.vbs

3) Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."

4) Cuba dengar btul2 suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan? (Buka volume sekuat2nye ye)

5) Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya....


daku dah try..
hasilnya..
lappy daku berjantina : jantan !


wuhoo..so selama ni daku betul2 tgh syok bercintan sama encik lappy la..
jangan jeles ye boifren..
^_^


hah ! ape lagi try la cepat...
pas tuh share2 la kat ruangan komen den ape jantina lappy korang tuh..
hehe


* info ni daku dapat dari cik tom...



p/s : lappy adalah pasangan bercinta daku dikala daku sedih dan gembira..

10 comments:

Izamir Ridzwan said...

perempuan cute

oshin said...

lappy i pompuan oke. haha . tak sia2 jadi lesbie nan dya . hahaha

joyahLisa said...

@Izamir Ridzwan
bagus lah..
dah takyah carik awek lagi..
dah stiap hari kaw belek2 die..
haha

oshin said...

@Izamir Ridzwan izamir ada awex dh . owryte la . bercinta nan lappy pun kan . takan aku sowg ja lesbie kot?

joyahLisa said...

@oshin
hehe..
takpe..
lesbi ngan lappy tak berdosa..
haha

oshin said...

@joyahLisa haha . tahu tapa. tada sapa kesah pun ryte . lalalala

joyahLisa said...

@oshin
ya memang..
lappy adalah kekasih yang berguna..
melainkan kalau dia meragam..haha

joyahLisa said...

@oshin
haha..
takpe la..
IR dah curang ngan awek die..
awek die pown tak kisah IR nak curang ngan lappy..
haha

-itu gadis- said...

LoL.akuigt slame nie lappy aku jantan. Rupenye pompuan.cettt.hahaha~

joyahLisa said...

@-itu gadis-

haha..
lesbie sama lappy kaw tiap2 hari kan..