Friday, January 21, 2011

orang malaysia kan? meh join ni..


anda rakyat malaysia??
anda dah mula bosan dengan facebook? [ seperti daku ]
anda dah bosan dengan myspace? [ lama dah tak bukak myspace ]

lai lai kita meriahkan lagi another social network..
this time ada sedikit semangat 1 Malaysia..

moh kite pakat ramai2 buat akaun

di sini


daku dah buat akaun dah..
anda bila lagi??


* klik untuk tumbesaran yang sihat :)



walaupun tak meriah dengan warna...
daku tetap sokong usaha admin yang buat this social notwork..
mybe akan datang makin meriah..
sape tawu kan???
^_^


p/s : finally ada jugak update belog..

6 comments:

Nurdiana F said...

dah sign up. add akk ye joy,

yanaa messy :)

joyahLisa said...

@Nurdiana F
wahhh...
pantas akak yan ni..
baikkk
:)

Nurdiana F said...

hahah. dah 3 hari lepas buatt.
macam myspace sikit.kui2.

thanks sayangg

joyahLisa said...

@Nurdiana F
welcome kakak
:)

bosan dah dengan fb..
hahahha

aliza said...

aku dah buat gak..tapi cam tak bes jer.haha

joyahLisa said...

@aliza
amboi kaw za..
tak de semangat 1 malaysia betol..
haha