Wednesday, December 21, 2011

#1 soalan PMR hari ini

  1.  kenapa bangun pagi mesti pergi kerja? 
  2.  kenapa duit tak turun dari langit macam hujan?
  3.  kenapa kahwin kena guna banyak duit?
  4.  kenapa facebook makin bosan?
  5.  kenapa manusia malas?
  6.  kenapa mesti kita kerja?
  7.  kenapa tak ada satu mesin yang boleh mengeluarkan makanan yang sedap-sedap?
  8.  kenapa mesti rasa rindu?
  9.  kenapa mesti topup? tak boleh ke mesej serta call tanpa menggunakan kredit?
  10.  kenapa Nichkhun hensem?
  11.  kenapa HyunA tu macam bitch sangat?
  12.  kenapa Dominos Pizza mahal sangat?
  13.  pernah tak tiba-tiba tangan korang bersentuh dengan tangan orang then kau rasa macam kena kejutan   elektrik..kenapa ek?
  14.  kenapa mesti ada orang yang bajet bagus dalam dunia ni?
  15.  apa kita nak buat kat orang yang suka menggatal kat bf/gf kita?
  16.  esok kat office nak berangan ape ye?
  17.  nak amik cuti sebulan bergaji boleh tak eh?
  18.  kenapa aku merepek dengan soalan-soalan agak bangang ni?
  19.  kenapa aku ni?
  20.  gila ke hape?



okey..ada siapa-siapa boleh tolong jawap semua soalan di atas? drop your answer dekat comment area..kalau rasa ngelat tak nak jawap semua..korang just mention je no berapa then sertakan jawapan bernas anda..sekian ~




maaf la soalan agak macam nak kena makan kasut saiz anda-anda
=.=


4 comments:

fathiahRAIHANA said...

waaa dasyat ah soklan dia . nak jawab aje semua. Hmm tp mlas plak , haha.

noraliza said...

x cam banyak lak persoalan kat situ..ko try kasi doktor ker,peguam try jwb soklan ko..hehe

Nisha Ramlan said...

@fathiahRAIHANA
malas ye..
kan da mention kalau malas..
tlg jawap mana yang nak je..
hehe

Nisha Ramlan said...

@noraliza
ala za..
kau dah ade diploma takkan tak leh jawap soklan PMR ni..
haha