Sunday, January 1, 2012

hello 2012 !!



assalamualaikum..
syukur alhamdulillah..masih bernafas untuk merasa pelbagai lagi dugaan dan cabaran untuk tahun baru 2012..tak payah nak berceloteh pasal azam bagai tu..kau list la berapa panjang sampai habis satu paket test pad pun..tapi kalau tanpa izinNYA..takkan tercapai tak azam kau tu..so better tak payah nak list sangat azam kita tu..buat biasa..


please change the word AZAM with IMPIAN


kalau kau guna perkataan AZAM like korang just main-main and hanya pada kata-kata je..kalau IMPIAN nampak sikit yang korang sangat bersungguh-sungguh..ngeh3 ~



~ THE END ~


6 comments:

Cik Yatt said...

selamat tahun baru :)

Nisha Ramlan said...

@Cik Yatt
happy new year to you too
^^

yana lyana said...

hye..
happy new year awak:)

Nisha Ramlan said...

@yana lyana
hey :)
happy new year too awak :))


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

aliza zeke said...

ha,nak tunang ea? hehe

Nisha Ramlan said...

@aliza zeke
haha
ape yang buat kau rasa aku nak bertunang ni?
haha