Friday, June 25, 2010

contest mata menawan..menawan ke ?

okey..
sebelum tido cek blog sekali lagi..
ahaks :D

EH EH !!
jannah bg tag tok join contest..
lau tak join t jannah majuk..wuwu ~
sy join ye demi kamu..
:)


contest ni dianjurkan oleh cik fatin fatihah yang bermate menawan neh..
no wonder la die wat contest neh ye..
mmg menawan mate anda..[ bodek la pulak..ahaks :D ]
tp siyes mmg menawan..
actuallt mcm tak layak pown ade..
yelah..den ni ske plak bab2 nak cantikkan mate..
den tak ske kai eye liner..wuwu ~
lau maskara ngan eye shadow tuh ok la..
:)

pemenang bg contest ni akan dpt contact lense taw..
haiyoo..
den tak penah pakai neh..
tp lau menang la kan..
den kompem try..
hehe
:D

mcm biasa..evry contest ade syarat2 yang kene patuh !
:)

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com [ DONE ]
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole) [ DONE ]
3. pastikan 1 gambar je taw..[ DONE ]
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan) [ DONE ]
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :) [ DONE ]
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
[ DONE ]
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010. [ DONE ]
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :) [ DONE ]

orite..
sume suda dipatuhi..
dan dgn bangga serta rendah diri..
sy mempertaruhkan pic yang ini..


sbb ape pic ni ? sbb boifren penah puji mate time neh santek..haha ~
yelah kot..
:)

rakan rakan yang sy nak tag



-THE END-


2 comments: