Wednesday, November 17, 2010

kenangan mengusik jiwa

assalamualaikum...
tak terlambat rasanya la kan nak ucapakn

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

kepada semua sahabat handai,readers,followers and also my keding =)
moga-moga segala pengorbanan yang kite lakukan atau bakal lakukan dirahmati dan membawa kebaikan kepada kita..aminn ^_^

okey..dah lama rasa tak update belog ni..everyday open..blogwalking..tapi kenapa la kan daku susah gile nak update..malas leee.....haha..lagipown this few days sangat risau dengan hari-hari menjelang presentation viva...now bile da tamat sudah sesi viva..betapa daku rasa lega yang teramat..so far viva berjalan dengan lancar..walaupun nervous sedikit..banyak dugaan sepanjang menunggu hari viva..tapi alhamdulillah berjaya ditangani..thanks to my abah sebab sudi membantu..i love you abah ^_^

bila da habis viva..maka dengan ini daku dengan rasminya telah tamat diploma..tunggu masa saja untuk lihat final result..convo? ouh..tak payah la tanye..tahun depan bulan oktober okeh ! berakhirnya viva juga maka berakhirnya sesi pembelajaran aku kat KPTMBP ni..banyak kenangan sepanjang 3 tahun aku belajar kat sini..macam-macam jenis kawan yang aku jumpa..rindu sangat suasana dalam kelas..terimbau jugak kenangan masa duduk hostel dulu..susah sama-sama..senang sama-sama..itulah namanya kawan..last dapat jumpa dengan mereka-mereka ni masa viva tuh jek la..tuh pown tak semua dapat jumpa..hope after this,bile jumpa..mereka masih lagi kenal daku..

sweet memoris begins here..KPTMBP..

time ni tunggu bas depan kedai furniture..memang sini la port menunggu bas tok dak2 hostel
^_^

ni time masuk bola jaring masa sem 1..haha..lawak wey..wa tak pernah men bola jaring..tp wa men jugak..

ni time sukol masa sem 4 with my housemate =)

hang out with my housemate again..miss you all =)


ni pulak time buka puasa sama-sama..mase ni si keding and pojie masih belajar kat kptmbp
^_^

this is my classmate yang gila serta sengal..best sgt korang..so far kebanyakkan nya sama-sama kelas dgn aku dari sem dua sampai la sem 5
^_^



bersama abg din ^_^



time buat kerja amal kat masjid..haha ~

bff forever taw ! =) missing = lalok =)

time ni gi Media Prima..jalan jauh bersama my bff =)




pic-pic masa SUPTEM Bangi..sweet memories jugak =)


this is the best pic i've ever had with my classmate
^_^



with our junior..zamridil diah yang sengal..haha


okey..enough la tu..
banyak lagi pic-pic yang menjadi kenangan bersama kawan-kawan..
takkan nak upload sume kan..
juz mahu kamu semua tahu..
i miss you all so much
^_^



p/s : air mata bisa meleleh bila teringat kenangan sepanjang 3 tahun di KPTMBP T_T

9 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

woahh lps nih dh convo
phtu kerja
phtu kawen
cepatnyerr
hahaha

btw, slmt hari raya juga~ ;D

Firdaus =) said...

huhu.
alalala.
cian die. nk nangis plax ea..
xpela. oke.
selamat hari raya.

joyahLisa said...

fakhrur razi : ahaks :D
cam tawu2 jek planning i taw..haha

daus : huhu ~ cdey taw dik..
banyak kenangan dgn kawan-kawan..dengan kaw..tp tade pic kaw la..hehe..takpe2..kaw ttp dlm ingatan..cewahhhh

aliza said...

miss u gak my fwenz n selmat raya aji

joyahLisa said...

hikhik..miss you zaza
:)

aien harun said...

miss u 2!!!
nti ketemu lg yea..
haha..

joyahLisa said...

miss you too bibik..hukhuk

luvly^bunny said...

lap u lah !! miss u so much bler maw ketemu...??

joyahLisa said...

lap lap you too yot..
miss you too sygs..
bile mawu ketemu?
muh la..
gi cancel plan mawu ke sedeli awat ?