Wednesday, November 17, 2010

merayap

holla all my dear readers ^_^

sehat ke anda semua..daku sehat sentiasa [ tgk badan la..haha ] =)
daku sudah kembali merajinkan diri meng'update' blog..yeay !!
sebabnye daku suda free dari segala masalah...eh..masalah tetap menanti..tapi abaikan jek dulu..daku mahu tenang seketika..cewahhh ^_^

banyak cara nak tenangkan fikiran daripada sebarang masalah..salah satu nye adalah..
SHOPPING !!! MERAYAP !!!
daku suka sangat kat dua benda ni..daku tak kisah pown daku kene berjalan sokmo..daku suka window shopping kalau daku takde duet..kalau ade duet..suda semestinya daku shopping ye :)
so dikesempatan kawan-kawan daku berkunjung ke rumah daku dari jauh..daku merayap bersama mereka..kami meryap dari satu shopping mall ke shopping mall yang laen..da kata merayap kan..

daku seronok..lama suda tak merayap bersama mereka ni..daku malas nak story lebih-lebih la..tatap la muka kami sepanjang perjalanan kami merayap hari tu..hehe :)

kekepohan daku terserlah pada gambar ini
^_^

while waiting lalok trim rambut die..hehe

with aan yang sangat la batu api pada hari itu..
semua orang dihasut supaya membeli baju yang santek-santek..
maceh aan sayang
^_^









aan memegang big apple yang daku melanje..
baek hati kan daku melanje kawan-kawan daku
^_^






okey..
cukup la tuh..parah kang korg bkk blog aku lambat gile nak loading..
hehe
miss all this moments..
love you all my friends
^_^


p/s : rindu jugak mahu hang out same si keding T_T

10 comments:

Firdaus =) said...

hahahah!
waaa..
ni time yg kaw ajak aq karoke ea?
:)
besnya,.,
:)

syira said...

luv big apple s0 dem much..tee hee

joyahLisa said...

eleh kaw dik..
lau aku ajak lom tentu kaw nak..
yelah..
kaw da tak maw kua ngan aku..
cdehhh
:(

joyahLisa said...
This comment has been removed by the author.
joyahLisa said...

syira : i love it too darl..
sedap an? hehe :)

black forest said...

kak joyah nmpak sgt cantek. love the way u dress up! <3

Fakhrur Razi berkata said...

daku pulak suka beli baju
tapi daku malas pergi shopping
cmner tu =.=

Fakhrur Razi berkata said...

ps: daku xle bkk shout box owh
pasal ad bunga meranti tu terbang2
hahaha

joyahLisa said...

ain : uiks..maceh yunk..mane ade santek pong..
tuh dress up men tembak jek namenye..haha

joyahLisa said...

fakhrur razi : haha ~
meh2 aku tulun shopping kan..
upahnye belikan aku baju skalik..haha

p/s : wey..buleh jek la bkk shout box tuh..
munge meranti tuh tak kacau pong shout box tuh..haha