Thursday, November 4, 2010

rasa nak makan kat hospital

salam kalian..
agak emo sedikit sekarang..
rase nak merayap..tapi takde orang nak teman..
msj sorang2 member sume banyak alasan..
ok fine..memang kat rumah jugak la aku duduk..
mengadap lappy yang makin semak jek aku tinguk..haha..but nice la kan..aku make over kaw lappy..bia jadi pompuan sikit..miahahahaha :D



aku memang kuat merayap..
tapi sayangnya aku takde kawan yang sudi nak merayap ngan aku..bosan ah !!
ah kaw nisha..report kaw tak settlekan lagi da sebok2 nak merayap..pe nak jadi weyh ????

alaaa...nanti2 la aku buat..heh !!
weyh korang..aku nak share ade satu cafe ni..different sikit la ngan cafe2 yang lain kat malaysia ni kan..
things yang wat aku terpegun pasal cafe ni ialah konsep cafe ni..
ala2 macam kat hospital nyahhh..awwww ~
unik lolx..
lai2 aku sajikan ngan pic yang ade kat pakcik google..
^_^


name cafe ni clinic cafe..actually..berdasarkan ape yang aku da survey la kan..food kat sini takde la sedap mane pown..biase2 je..and denga2 cite pown service kat sini bad nyahh..
tapi lah kan..aku still teringin nak gi cafe ni jugak..cantik la weyh...
takpe la kan..aku datang aku order air jek..gelas pown unik jek kan..bahahahaha :D


see..see..gelas die unik kan..aku memang admire gile la kat mane2 kedai makan yang gelas die lain dari yang lain..aku tak penah kisah pown air dalamnye sedap ke tak..hahahaha ~


lihat..lihat..hidang makanan guna tray macam kat sepital tuh..hehe ~



oit oit!! ni bukan darah taw..ni sos cili okey..tapi la kan..siyes lau aku nak makan..mende alah ni ade..aku terbayang darah la weyh..wuwu ~


nampak..waiter die pown ala2 nurse2 santek kat sepital tuh..siyes da macam kat sepital la..haha ~


meja kusi die pown da macam untuk orang sakit..haha ~

dulu aku ade gak wat entry pasal satu cafe ni jugak..click sini..
tapi until now belum berkesempatan lagi nak pegi..sedihhhh..
aku ni excited nak pegi sangat tempat2 cam ni bukan sebab nak makan sangat pown..
aku lebih pada nak tinguk sendirik surrounding tempat tuh..nak feel camne ade kat situ..nak snap2 pic..ahaks :D


p/s : ayat poyo pegi bukan nak makan sangat ye..chait !!

7 comments:

shazleenhairuddins said...

waaaa ade class la
MENARIK SGT ^^

joyahLisa said...

menarik kan cik misi..hehe :)
cik misi ajak la pakwe dating kat sini nanti..area2 kl jek ade cafe ni taw..huhu ~

Cik Khairyyna :) said...

beshh gyle cafe cmtue..
haa.. :)

joyahLisa said...

best an? but food die tade la sedap mane pown..huhu ~

❤gadiest ❤ said...

wah..lappy sy da de geng ha..!!
hehehehe..arituh g jusco..ngatkan nk beli the new one stickers..but yana da sound..kat ruang mne lg aq nk tmpal!!cmne nie..??? :)

Cik Khairyyna :) said...

xpe j0yah..
g mnum,amek pic then balek.
xsaket aty sgt.. hee

joyahLisa said...

cik khairyyna : haha ~ yup2..minom2 terus balik kan :)

jannah : haha ~ tawu takpe..celah mane lagi nak tampal kat lappy kaw tuh kan..haha ~ kaw la ni..wat aku teruja mahu men'touch-up' lappy aku gak..bosan la tinguk kaler itam jek..hahahah ~