Sunday, December 26, 2010

amalan diet yang baru bermula musnah begitu sahaja

hai hai hai..entry kali kedua untuk hari ini..
haha..macam tak percaya hari ni buat 2 entry..
nak buat macam mana kan..mood datang dan pergi begitu sahaja tanpa mengira masa dan keadaan [ hamboi..bukan main lagi ayat ]..

kerajinan untuk menaip entry kedua untuk hari ni datang selepas daku gagal melakukan diet sihat aku untuk hari ini..grrrr !!!

al-kisah nya begini..
siang tadi daku tak makan nasi..
hanya makan yang ringan-ringan sahaja seperti biskut dan roti..
[ bangga la jugak boleh bertahan tak makan nasi ]

waktu malam pulak [ tadi la kan ]
daku makan sup ayam semangkuk..
kembang kempis jugak la sebab boleh tahan tak makan nasi lagi..


tengah syok-syok aku makan sup ayam setengah mangkuk dah..
tiba-tiba along balik...
bawak prosperity burger la weyyyyy...
memang potong betul la pompuan ni..
aku baru nak mula diet..

yang aku tak boleh tahan set prosperity burger ni...
kentang pusing2 dia tuhhhh...
sekali dah pandang nak makan lagi dan lagi...
huwaaaaa...

akhirnya...
daku relakan set prosperity ni masuk dalam perut daku sambil2 daku update entry baru ni..
alhamdulillah...



p/s : semalam cakap kat boifren nak cut rambut macam rambut stacy..boleh pulak beliau gelak bedekah2..okey..baru tahu semalam yang beliau tak suka stacy sebenarnya..haha..ape-ape jek la boifren oiii...

2 comments:

Yellow LEOpard said...

wat pe nk diet..selagi boleh makan, makan je.huhu

joyahLisa said...

@Yellow LEOpard
risau la..baju banyak dah ketat
:(