Sunday, December 26, 2010

header gonjeng

lihat la..
header baru ciptaan daku..



tengok jek pic-pic kat header tuh dah buat korang gelak nganjing kat aku..
pic ntah ape- ape aku letak dlm header tuh kan..
yang penting aku dah mula minat domo kun..
boot kat domo tuh pulak adalah idaman daku..
chipetts tu pulak aku suka sebab comell..
^_^

aku teramat la jahil bab-bab photoshop ni..
sebabnya aku takde software yang original..
men download2 trial jek..
tuh yang malas gile nak explore tuh..
haha..

anyway..header gonjeng ni akan kekal kat situ buat masa ni..
haha..
lantak la orang nak ckp buruk ke hape..
baru blaja la weyyy...

korang gi la letak cursor korang dekat header daku tu..
part tuh jek yang aku suka..
rama-rama berterbangan..
hahaha..
jakun jakun

7 comments:

aNnE said...

domo!hehe

joyahLisa said...

@aNnE
domo chumill an?
hehe
:)

Siti Fairuz said...

DOMO ! love it .
FAIRUZ suke DOMO taw :)

joyahLisa said...

@Siti Fairuz
ramainye suka doma ni..
hehe..
:)

suka cartoon said...

hai...nice blog there..
jejak ditinggalkan agar mudah untuk dijejaki...

Budak Botak said...

domo ni lbih popular dr Bdk Botak, he3...

joyahLisa said...

@Budak Botak
haha
ngaku jek la..
budak botak pown suka gak ngan si domo ni..
haha