Sunday, January 23, 2011

entry khas buat kaum wanita sahaja ( LIBRESSE )

hola sayang-sayangku blogger sekalian...
hari ni tulis entry lagi...rajin sungguh kan..
^_^


sejak-sejak ni..posmen/pos laju kerap berkunjung ke rumah joyah untuk menghantar barang..yelahh...joyah sekarang dah mula rajin shopping online..hehe..then joyah pulak suka join contest2 kat blog..joyah jugak suka isi2 form dekat website mana2 yang suka buat FREE SAMPLE...

before this joyah ada isi form untuk dapat FREE SAMPLE for BENEFIBER..korang boleh tengok sample nya kat sini :)

so..untuk entry hari ini...
joyah nak share something dengan kamu kamu blogger wanita...

pad..
bukan mouse pad,test pad atau pun keypad...tuala wanita la sayang...apa brand pad korang pakai sekarang? korang selesa dengan pad korang pakai sekarang??

mungkin dah agak ketinggalan...tapi joyah baru mula nak mencuba menggunakan brand LIBRESSE...alaahhh...iklan yang YUNA dok mengamuk hempas gitar beliau tuhh...so joyah decide bukak website LIBRESSE...untuk tau lebih lanjut about this brand..while open LIBRESSE website,joyah terpandang satu link yang membolehkan kita mendapat SAMPLE yawwww...ini suda bagus...dapat free tuhh..apa kita perlu buat cuma isi form saja..joyah dah try buat..jumaat lepas selamat sampai SAMPLE LIBRESSE tuh :)



dalam ni complete everything...all types of pads are inside including :

3 pcs Maxi Non Wings
3 pcs Slim Wings
2 pcs Maxi Night Wings
2 pcs Super Slim Liners
2 pcs Slim Liners

haaaaa...banyak kan dia bagi...free tuhhh...korang nak jugak tak? just follow this steps ye :)

korang pegi kat website ni :






after that,korang akan nampak page macam kat bawah ni...
kat page ni korang boleh select antara Yuna,Adibah Noor serta The Strongs Chongs...

* click untuk tumbesaran yang sihat :)


after korang click korang punya celebrity pilihan...akan keluar page seperti di bawah ni..nampak tak awan-awan kat bawah tu...click pada GET SAMPLES...

* click untuk tumbesaran yang sihat :)


then keluar la page yang mengandungi form..korang isi la details2 kat form tu..dah siap isi click I'M DONE !

* click untuk tumbesaran yang sihat :)


then akan keluar la pop-up mengatakan SAMPLE anda akan dihantar tak lama lagi..then siap !!!


* click untuk tumbesaran yang sihat :)



itu saja...tapi joyah belum try pakai lagi...still setia dengan KOTEX...hehe..korang yang dah cuba meh la share ngan joyah ye :)




p/s : untuk apa malu untuk sesuatu yang boleh dikongsi bersama kan :)

11 comments:

amira said...

best giler pkai librese nie...

joyahLisa said...

@amira
awak mmg pakai this brand eh
:)

selesa tak?

My Qaseh said...

aku dh cube macek ..
mmg best .. selese gitu ..
dlu aku pkai kotex gak .. skg dh g librese dh .. try lh :) ..
nk gak lh simple .. hehehehe ..

Hannan Al-Qudsey said...

wah bestnya nak try sampel2 ni.. HAHA thanks for sharing.. sukelah benda free.. done filled the form..
dia ckp lg 3-4 weeks sampai la nt.. hehehehe

aliza said...

selesa ar pakai libresse nie.aku gune yg kaler biru tuu.

joyahLisa said...

@My Qaseh
wahhh...best ek?
senang boco tak? hehe

tapi saye suda selesa pakai kotex la..
huhu

joyahLisa said...

@Hannan Al-Qudsey
hehe..
welcome...
same la ngan kite...
suka benda2 free...
hahahahaha

joyahLisa said...

@aliza
wahhhh zaza..
penah boco tak kai libresse?

Cik Khairyyna :) said...

libress! <3 it. hee.

SHAH DODOL said...

aku pon pakai librese jgk!
alamak kantoi =.="
aagaga

btw dulu pakai kotex jgk
disbb time tuh kotex aku abes
pinjam la member so then
rasa cem selese and snang basuh(ni penting)
itu je
:D

joyahLisa said...

@SHAH DODOL
haha..
dodol sengal..
:)