Monday, January 24, 2011

nyonya tua yang annoying serta perangai macam sial !

assalamualaikum...

haaaa...hamek kaw...marah tak marah joyah hari ni kan..bukan marah la actually...just bengang je..bengang dengan seko nyonya kat office joyah...ala...joyah ada mention sikit pasal nyonya ni kat SINI...

nak tau apa yang joyah bengang sangat dengan nyonya tua ni?? haaa..meh2 dekat sikit joyah nak habaq mai...nyonya ni da la muka buruk...dah tua...ada hati nak kaler2 rambut...gi opis pakai skirt pendek..jalan dalam opis pakai slipar jalan yang mengeluarkan bunyik yang sungguh annoying teramat ! plus mulut kepoh...

nyonya ni actually HOD for marketing ngan IT..tapi dua bulan yang lepas dia HOD dekat department aku...so..yang joyah tak puas hati sangat...dia ni dah jadi HOD for department lain..why nak sebok2 menghasut HOD aku untuk marah2 budak department kami?


* bila da start guna 'AKU' means joyah tengan tahap bengang gile okey !


sambung balik...everytime dia dok perhati budak2 department aku...hoi nyonya tua..kaw jaga department kaw jek sudah la...wat pe kaw nak kepoh2 lagi kat department orang...dasar gila kuasa ! yang HOD aku ni pulak mybe ikotkan je kata nyonya tua ni sebab nyonya tua ni yang pilih dia jadi HOD kat department aku..

actually HOD aku ni best sangat..sporting..caring...but yang tak leh blah nya asyik kena hasut dengan nyonya tua cam babi ni..asal ada budak department aku buat salah sikit je..nyonya tua ni la yang tukang ngadu ngan HOD aku then suruh HOD aku marah2..cam cilaka perangai...nampak budak2 department aku borak2 sikit dia dok ngadu ngan HOD aku...pas tu HOD aku marah2 kitorang...perghhhhh...sebenarnya kalau nyonya tua ni tak ngadu kat HOD aku,HOD aku tak kisah pun..janji kerja jalan...nak borak2 la..tapi yang si nyonya tua ni...memang cilaka la..pegi hasut HOD aku..

tapi yang paling aku tak boleh blah...nyonya tua ni boleh pulak borak2 ngan budak department dia sambil kerja..siap gelak kuat2..pas tu cakap kuat2..pas tu bunyik ringtone enpon die tak macam kuat pulak...msj2 time kerja...dah la telo chinese die cam pelik je aku denga...eh memang cilaka la nyonya tua ni...perghhhh...kaw boleh buat pulak kan nyonya babi?? mentang2 kaw HOD kaw ada kuasa la eh? puiiiiii !!!!!!!!!

nyonya ni siyes jenis perangai cam cilaka...bayangkan la..dia berani marah bos...customer jangan cakap la...ramai dah kena maki...staff pulak memang dah lali ngan nyonya tua ni...aku tak paham la kenapa bos still nak simpan die kerja sini...hadoiiiii....

wahai si nyonya tua...aku doakan kaw bisu la senang...tak pon kaw kena strok time kaw dok bebel2 tiap2 hari tu...penat dah tiap2 hari aku maki2 dalam hati bila dengar tapak kasut kaw yang annoying tu...bila kaw tak ada kat opis aman dunia tawu !! babi punya nyonya tua !



huh !!!! amek kaw...aku kalau dah bengang memang macam ni..maaf atas kekasaran bahasa untuk entry kali ni..peace :)



*psssttt...blogger2 yang jelita nak dapat sample LIBRESSE free tak? meh ke SINI :)



p/s : aku rasa puas bila dapat berkongsi kebengangan aku ni...walaupun dengan cara menaip..

4 comments:

black forest said...

peace kak! :)

aliza said...

betol2 bengang nie..ilek joyah :)

joyahLisa said...

@black forest
peace dik !
:)

joyahLisa said...

@aliza
sape tak bengang weyh??