Sunday, April 17, 2011

aku sayang sahabat..aku sayang keluarga..aku sayang DIA

selamat hari ahad kawan-kawan..
bagun pagi keadaan sihat seperti sediakala..
tiba saat ni..
hidung bagai mahu dicabut..
hingus bagai air sungai yang deras *eyuksssss*
tangan sentiasa aktif menggaru hidung..
ya..aku selsema..sah aku selsema..

walaupun selsema..aku tak perlu rasa down..sebab hari ini iaitu hari ahad..sekurang-kurangnya rindu aku terhadap salah seorang sahabat telah terubat..seorang shabat yang pernah menjengkelkan satu ketika dulu dek kerana boifren ex boifren kesayangan..

ingat Lia..satu ketika dulu aku rasa amat jengkel dengan kaw sebab ex kaw tu..aku sayang kaw..tapi sebab kaw terlalu mengikut kehendak makhluk tersebut..aku jadi jengkel dengan kaw..tapi..aku tengok kaw sekarang macam tengah bahagia dengan yang baru..aku doakan kaw bahagia sentiasa sahabat..doa aku sentiasa bersama kaw..

sudahh..air mata nak menitis tiap kali fikirkan sahabat-sahabat aku..
aku rindu kalian..
nina dah jumpa..
lia dah jumpa..
nabila begitu payah nak bertemu..
lalok terlalu malas nak datang sini *banyak cekadak ini budak*


terima kasih sahabat sebab baik hati belanja sahabatmu ini :)



budak lelaki tuh sebenarnya curik-curik lepak ngan kami..
he suppose to kerja kat PC Fair tuh..
:)


pojie memang sengal..
pojie sahabat lelaki yang aku ada..
tak payah nak salah erti hubungan aku dengan dia..
tak lebih dari seorang rakan..
masing-masing saling mendoakan kebahagiaan bersama pasangan masing-masing..



kaw sentiasa ceria..
sahabat yang tak pernah buat aku berhenti gelak..
sekali lagi..
tak perlu nak salah erti hubungan kami..


selesai bertemu sahabat-sahabat aku..
masa untuk bersantai ahad bersama family tersayang..
melepak kat Mc Donald's je koddd
:)



mak abah terbaik kat dunia ni 
:)


siblings yang sangat menjengkelkan kadang-kadang..
tapi tetap sayang
:)


dah besar satu2nya budak lelaki dalam keluarga..
bila suara kaw nak pecah dik oiii...
:)




perasaan hari ini sekurang-kurangnya dapat recover balik apa yang aku hadapi semalam..
untuk awak..
tak tau dah nak kata apa kan..
aku terlampau sayang gila kat kaw..
so..aku tutup mata jek la dengan salah 'kecik' kaw tuh..
aku sayang kaw doeeee !




dia..
budak yang semakin banyak jerawat di muka nya..
sentiasa inginkan 'KAMU'..






*tiba-tiba rasa nak temuntah tengok gaya penulisan untuk post kali ni bila part last-last tuh*





p/s : bila nak 30 April ni......

8 comments:

noraliza said...

ade ape ngan 30 april nie ? hahaha

lia trn bp ker? bestnye..lama dah tak jumpa lia nie.dia keja mane skang

joyahLisa said...

@noraliza
menjelang hari kelahiran la zaza
:)

a'ah..
lia turun bp nak amik transkrip..

encHIx laNDax said...

wah bestnye donut =)

owh~adik ko salah sorangnye lelaki dalam pemily ae?jhuhuh

Cik Khairyyna :) said...

amek award kt belog saya ye. khas untuk anda :)

joyahLisa said...

@encHIx laNDax
ah kaw..tak pikir kaw tuh asek melantak sedap2 jek aku tgk..
mekdi la..A&W la..

hehe..
a'ah..
dia sorg jek budak lelaki dlm family aku..
comel tak?
cam akak die la..haha

joyahLisa said...

@Cik Khairyyna :)
wahhhhhh...
maceh awak
:)

YM said...

comellllllllllllllll

joyahLisa said...

@YM
sapo yang comel uh kak yan?
hehe