Saturday, April 16, 2011

si dia


AMARAN KERAS !!!!

entry kali ni langsung tak bermanfaat untuk dikongsi sebagai pengetahuan umum..
hanya sekadar melahirkan rasa bahagia serta gembira serta teruja serta bla bla bla..
* okey..sape rasa nk muntah dah...cepat2 tekan pangkah ek..*


15 April 2011
hari ini genap 34 bulan a.k.a 2 tahun 10 bulan
aku berkasih sayang dengan dia..
perasaan masih sama sejak 2 tahun 10 bulan yang lepas..
tak pernah kurang malah makin bertambah..

*ekelehhh...baru 2 tahun je koddd...tu pun nak kecohhh..*

andai kata ada suara2 sumbang berkata demikian..
maaf..pada aku ini adalah jangka masa yang lama..
malah aku harap jangka masa ini akan berlanjutan sampai bila-bila..

to Mohd Syakir bin Mohd Yassin..
thanks for always beside me..
thanks for being my 'kawan'..
thanks for being my 'partner gaduh'..
thanks for lending me your shoulder when i'm upset..
thanks for being my 'ustaz'..
thanks for always make me smile..

and..

thanks for lettin' me know the true meaning of LOVE..
*gasak english tonggang langgang*




dia sewaktu first time date..
*skip kelas secara beregu bersama*


*dia sewaktu kurus*


*dia yang suka menyibuk*


*dia yang kuat berangan*

*dia yang sangat kacak*


*dia yang kuat makan sampai buleh lupa awek kat sebelah*

*dia yang gemar tersengih lebar sehingga menampakkan lesung pipit yang begitu mendalam*


*dia yang suka check enpon aku bila keluar date*

*dia yang semakin matang serta layak sudah untuk memimpin keluarganya*


*apa kaw pandang-pandang? aku dah berpunya..hahaha*



sebelum2 ni monthly anniversary just wish je..tapi ntah kenpa kali ni rajin pulak nak kecoh-kecoh dekat blog..gasak la..tengah angau memang tak leh dihalang..




p/s : post gaya macam ngah wat ucapan sempena anniversary perkahwinan yang ke sepuluh tahun *propa*

4 comments:

ainraus said...

ohh. sweet. really. i miss mine setiap kali baca entry pasal BF. :((

noraliza said...

haha..semoga berbahagia lah joy..cepat skit suruh bare masok minang..

joyahLisa said...

@ainraus
haha..
first time ni dok tayang pic dia banyak2 kat blog..
:)

joyahLisa said...

@noraliza
heh..
kasi masa 5 taun lagi la..haha