Sunday, May 1, 2011

kenapa aku teruja dengan Hari Pekerja?

*this is auto-publish entry*


saat entry ini di'publish'..sesungguhnya aku berada di Johor Bahru yaww..haha..cuti-cuti Malaysia la..aku tak pernah muak la pergi JB ni selagi Mohd Syakir tinggal di sana..ngeh3 :)

ouh ya..hari ni 1 Mei 2011..
Hari Buruh..Hari Pekerja..Labour Day..
public holiday la kan..
bila dah public holiday..korang mesti gunakan masa ni untuk bersama-sama mereka yang ada sayang bukan..tu seronoknya public holiday..tapi ada jugak yang prefer untuk membuta*macam yang selalu aku buat*

masa-masa macam ni la ramai yang keluar bercuti bersama family..
ber'dating' dengan kekasih hati..
ber'dating' dengan bff..
duduk rumah makan tido makan tido*macam aku lagi*

eh..apa yang aku dok bercerita pasal 1 Mei ni kan..semua orang dah tau kan..apehal aku kecoh-kecoh pulak kan...haha




sebabnya....































hari ni bersamaan 1 Mei adalah hari ulang tahun aku !!!
 yang ke.....











duapuluhdua
yeay !!
^_^


mak !!! angah dah boleh kawen kan?? muahahaha :D

masa aku kecik-kecik dulu..aku pernah la tanya satu soalan kat mak aku..

aku : mak..kenapa masa hari jadi angah semua orang cuti?
mak : mak memang bagi cuti dekat semua orang sempena hari jadi angah..
aku : ooooooo


haha..time kecik-kecik dulu..aku main percaya jek la kan..
^_^


so hari ini bersamaan 1 Mei..aku sedang menikmati masa berharga bersama kekasih hati..tahun-tahun lepas belum berpeluang lagi meluangkan masa bersama kekasih hati time hari jadi..so tahun ni decide mahu berada bersama dia di hari lahir ku..
*cewahhhh..ntah apa ayat aku ni kan*



eh..eh..tak lupa jugak mereka yang aku kenal..yang juga berkongsi tarikh lahir  dengan ku..




my junior yang comel+gebu



happy birthday sis..
yang ke teeetttttttt...hehe
 keep on comel eh dik
^_^






ni wishlist aku untuk hadiah hari jadi..lalalala
*konon-konon nak orang bagi la kan*
haha



bear chipmunk berkepala besau yang gedabak..
yang pasti aku nak yang paling besau tuh..haha
hari tu aku ada cerita mimpi aku dekat ENTRY NI..
sejak tu aku mengidam pulak dekat mende alah ni..haha





gitar 


gitar kapok pown jadi la wey..
aku tengah gian nak main gitar ni..
ye..memang aku tak pernah lagi main gitar..
tapi aku tengah gigih blaja chord2 gitar dekat youtube..
^_^




itu je la..
dua jek pun..
dah tu??
tak reti-reti nak bagi??
ngeh3 :)





so..budak comel gemok..

HAPPY BIRTHDAY TO ME
^_^


may all my dream come true....

8 comments:

fathiahRAIHANA said...

rmainya befday hari nie ea .. ^^
happy befday!! :)
may Allah bless ..

Najwaa Malikk said...

@Wahhahaha , segan ! :D Thanks akak :D

noraliza said...

nanti dah reti maen gitar lehlah buatkan aku lagu..haha

cepat sikit kawe.dah cukup umor tuu.

nadiaz namikaze said...

adoi..padan la aku rase aku miss something that day..happy besday dear..luv u..~ hehe

joyahLisa said...

@fathiahRAIHANA
thanks awak
:)

joyahLisa said...

@Najwaa Malikk
sama-sama adekku yang comel+gebu..
hehe
:)

joyahLisa said...

@noralizacelah mana aku pandai wey..
aku tak try lagi guna gitar..hukhuk
kawen??
kaw doa2kan jek la..haha

joyahLisa said...

@nadiaz namikaze
maceh dear..
hehe
:)