Tuesday, January 24, 2012

have you heard the word STUPID ?




today is my first day breathing without facebook..yahh..i'm decided to deactive my facebook for....i'm not sure until when..don't even ask me why i'm decide to deactive my facebook..but if someone ask me and push me to know why..i just can say..


FACEBOOK CAN MAKE US STUPID 


the reason i said that?? later i will story..because right now i feel that myself is the person palinggg STUPID gilerr  dalam dunia ni....now i'm keep on blame myself  for what had happen...




i have international passport but i don't have money..
kalau tak dah lama aku lari kan diri ke Alaska seorang diri untuk lepak-lepak dengan koala bear serta penguin yang comel-comel...




hello friends..
my name is NISHA..
NISHA is STUPID
xoxo

5 comments:

KiD said...

mengatakan diri sendiri bodoh maksudnya kau sedar diri.daripada jenis orang yg berlagak pandai tapi orang lain semua kata dia bodoh.
Ya ,kadang fb memang byk menjadikan kita terlalu kurang berfikir.mainan maya kan.

aliza zeke said...

kumpul wit sikit2..nanti dptlah g alaska tuu..haha

Nisha Ramlan said...

@KiD
betul apa yang kau kata tu..
aku setuju..
hurmmm...

Nisha Ramlan said...

@aliza zeke
time2 down macam ni mmg best gi alaska je..
sejuk plus plus dpt tengok benda2 comel..
hurmmm...

fathiahRAIHANA said...

nak ikut g alaska :D