Monday, November 22, 2010

tag malas


ehem ehem..
aaaaaaaaaaaaaaaa.....
uummmmmmmmmmmmmmmm..

nice introduction ha..
mesti rasa nak lempang aku laju-laju kan..haha
saje jek wat introduction cam tuh..
^_^

hari ni berjalan seperti hari-hari biasa..rutin yang sama..
esok insyaAllah akan pegi interview kerja..
hope aku diterima dan dipermudahkan segala-galanya..
tak saba wey nak angkut kete sebijik..
tak payah lagi nak susahkan bapak aku..
^_^

pilihan pertama
^_^

pilihan kedua
^_^

okey udah-udah la kan..
ye..aku excited gile nak ade kereta sendirik..
bia la aku berangan2 duluk kan..
kadang-kadang tuh berangan tuh la penguat semangat aku..
hehe

ermm..
salah satu rutin seperti biasa..
online..
bukan fb..bukak belog..
first tgk shoutmix untuk mengetahui sape2 yang jenguk belog aku..
eh..jannah bagi tag..
okeh..macam pernah buat la tag ni..
but it's okey..
maybe certain info dalam kali ni punye tag aku tade notice dalam tag sebelum ni..
so layan aku merapu dan membuka pekung aku sendiri
^_^


Rules and Regulations:
Once you've been tagged, u r supposed to write a note with 25 random things, facts, habits or goal about u.
At the end, choose 25 people to be tagged.

eh..alamak ai..
ape hal tibe-tibe takde idea ek..
malas pulak..
ape kata korg bace jek tag yang sebelum ni..
same jek jawapan nye..


hahahahahhahahha..
mesti rasa nak lempang aku laju-laju sekali lagi..
hahahahahaha


p/s : starting to know how life it is ^_^

3 comments:

Budak Botak said...

good luck esok. Bdk Botak doa nie, he3

joyahLisa said...

hehe :)
ni yang sayang kat budak botak ni :)

Nurdiana F said...

malas je yaa.
hah.

sila jawab tag ni.untuk kamu.

yang dah jawab, takpe.

hee

http://theyayancronix.blogspot.com/2010/11/soal-jawab.html

:)